Uitstekende service

Topservice! Deze duikwinkel reageert supersnel op vragen, denkt mee met een oplossing en levert razendsnel. Heel tevreden over de hele ervaring – echt een aanrader voor elke duiker!

Goede snelle levering

Niet 100% tevreden

Na bestelling bleek dat mijn bestelde produkt niet meer in stok was, heb dan een ander produkt mogen bestellen wat duurder was. Klein voordeel moest niet het volle gedeelte opleggen

Mega

Heb Suunto bandjes besteld voor mijn Ocean en D4I een en ander niet op voorraad maar na een mailtje werd dat opgelost nu alles binnen en kan klokjes uitrusten met een vers bandje top service

prima spul, snelle levering

Prima prijs, mooie ademluchtset, goede kwaliteit prijs verhouding. Betaalbaar voor de startende duiker

Bad

Hallo, het spijt ons dat we je bestelling niet hebben ontvangen. Bedankt voor je hulp.

• Would you recommend us? No

Keurig op tijd en goede info over levering en levertijd

Top service!

Ik was heel erg benieuwd of een wing iets voor mij zou zijn. Tijdens Duikvaker bood Peter aan om in mei een keer met me te gaan duiken, zodat ik de wing kon testen. Zo geschiedde! Hele goede uitleg gekregen, lekker gedoken en besloten om een wing aan te schaffen. M'n outfit, ademautomaat en vest allemaal in Voerendaal gekocht.

veel keus en snel in huis

Zocht neopreenlijm. Op voorraad, goede prijs, nette verzendkosten en supersnel in huis.

Uitstekend geholpen in de winkel in Amstelveen. Alle tijd werd genomen. Ook de levering binnen de afgesproken termijn. Kwalitatief goed product.

Goede en zeer correcte service

Bestelling geplaatst en er was iets verkeerd geleverd. Zeer correcte afhandeling van het probleem, en dezelfde dag nog verzonden.

Great watch! Great service! Highly recommended!

I found a watch at a great price. Sublub shipped it very fast, they were quite efficient and the watch arrived very quickly. Highly recommended!

Duikkist Tayg 53 180 liter HD

Perfecte service!

Excellent company to deal with

I needed the back plate replaced on my Suunto mosquito dive computed. I could find none in the US. Ordered and was surprised it arrived quickly.

vlotte regeling

Na mijn bestelling goed op de hoogte gehouden per mail.

Scubapro G2 Duikcomputer Met Smart+ Pro Zender Online besteld in het weekend en snel geleverd. Top!

Ze hebben mij snel en heel goed verder geholpen

Scherpe prijs, snelle levering.

Scherpe prijs, snelle levering. En uit eerdere ervaring goede service.

Excellent

Very happy with the product. Excellent and fast service. Watch description is spot on

Goed!

Makkelijk te bestellen bij Sub-Lub, en snel geleverd.

Snelle levering beste prijs

Citizen Promaster BN0150-10E Diver Duikhorloge gekocht beste prijs op internet 2 dagen later bezorgd.

Zeer late levering

Product is aangekomen. Echter wel lang op moeten wachten en reminder moeten sturen…

Steeds exact wat ze beloven

Alles wordt altijd netjes, snel en aan een goeie prijs geleverd. Topservice!

Goede en duidelijke service

Klantvriendelijk en klantgericht

Na bestelling van mijn onderwaterhuis voor mijn IPhone duurde het een paar dagen voor deze binnen was. Netjes verpakt en goed afgeleverd door DHL

Admiraal de Ruyterweg 40 A

3031AD Rotterdam

Over Sub-Lub

Sub-Lub is een Nederlandse specialist in duik- en watersportartikelen, met een breed assortiment voor zowel recreatieve als professionele duikers. Het aanbod omvat duikuitrusting, snorkelsets, wetsuits, accessoires en onderhoudsproducten van toonaangevende merken. Sub-Lub richt zich op kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak en biedt deskundig advies om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor hun watersportavonturen. Het bedrijf is zowel online als in fysieke winkels actief.