Laden reviews...
344 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Die Bewertungen loben eine schnelle Lieferung und einen hilfsbereiten Kundenservice. Die Kunden schätzen klare Produktinformationen und eine zuverlässige Abwicklung. Die Bestellprozesse werden als unkompliziert beschrieben, und die Lieferung erfolgt zeitnah. Insgesamt gilt Sublub als verlässlicher Anbieter für Tauchausrüstung.
Altijd goed geholpen met deskundig advies.
28 July 2021
Leo
Heerlen
Simpel, doeltreffend eenvoudig besteld en geleverd. OK!
27 July 2021
klaas volders
Wagenborgen
Geweldige leverancier.
Marja
LANDGRAAF
Goederen pas na 1 week geleverd, ookal is alles op voorraad…
Pieter
Meerdonk
Binnen recordtijd geleverd ...... zoals steeds :-)
Marc
Turnhout
goed / prettig
J.H.R de Graaf
Den haag
Prima oplossing, makkelijk te gebruiken.
25 July 2021
J
Amerongen
Ik had zo gevonden wat ik nodig had dankzij de zoek kolommen besteld en een dagloner in huis wat ik ook erg fijn vond was de afterpay en geen klant echt helemaal top
25 July 2021
Anita
Hoensbroek
Gewoon een degelijke winkel die meedenkt met de klant. Ik moest een neoprene maskstrap hebben dat specifiek besteld moest worden, met een levertijd. In plaats van me te laten wachten, kreeg ik de strap van een set mee. Top!
Paul
Waalre
2 mooie sets van snorkels met Mares brillen besteld. Werd netjes teruggebeld toen ik vraag had en goed geholpen!
Tom
Raamsdonksveer
Ik wil best trouw blijven aan Sublub en bij jullie mijn bestellingen blijven doen, maar als ik het elders bestel heb ik het morgen in huis. Via jullie moet ik vaak een week of meer wachten, terwijl de artikelen volgens de website op voorraad zijn.
Esther
Vinkeveen
Al enkele malen besteld en alles loopt goed, ook is er iets in backorder een vlotte opvolging
23 July 2021
Daniel
Burcht
Ik heb 1 opmerking het zou mooi zijn wanneer je een horloge verstuurd, dat hij op de goede tijd staat en datum :-)) Mvg Ron
22 July 2021
Ron van Meetelen
Nieuw vennep
Goede ervaring .product snel in huis .
21 July 2021
M.L
Zwolle
Mooie en uitgebreide site
21 July 2021
Ronald
Monster
Heel goede ervaring. Vanwege vakantie en levertijd zijn in overleg een alternatieve zwemflippers geleverd zodat ze nog mee konden op vakantie, top!
20 July 2021
Gijs
Hattem
Makkelijke keuze en snelle levering en goede service!
19 July 2021
Robert
Zierikzee
Afgaande op advies van vrienden heb ik de apeks automatenset gekocht. Google bracht mij naar de goedkoopste aanbieder, want ik ben en blijf natuurlijk wel een Nederlander...
19 July 2021
Menno
Schoonoord
Eerste zending niet compleet, maar bliksemsnelle nalevering.
Nienke
Helmond
I bought an excellent Bare dry suit for a good price. The people on the shop very nice and kind. They allow you to choice the suit that you want o. Their web site and you can choose to be send to the shoot where you can try it on an d keep it if you like. It. I asked them to change the details of the bill so my boss can get pay for and the did it. Fantástico servicio post venta, muy recomendable
Victor
Vlaardirgen
Very good service,quick delivery,good quality
Joanna
Amstelveen
Allereerst fysiek in de winkel geweest, waar de verkoper weinig tot geen interesse had in het geen ik zocht. En uiteindelijk toch maar wegens tijdsgebrek van mijn kant via internet gekocht. Waarbij ik twijfel of ik de juiste aanschaf heb gedaan. Was ik maar beter in de winkel geholpen.
Beveelt niet aan
DJ
Abcoude
Ik heb telefonisch contact gehad. Telefonisch goed geholpen en zo vlot de bestelling kunnen doen. De pakketten zijn in 2x verstuurd. Netjes afgehandeld. Super service.
Agnes Adema
Sneek
Levering volgende werkdag zoals beloofd. Eerst een model besteld wat niet beviel; ook de retour procedure ging vlekkeloos. Ik ben blij met m’n Citizen NY0040.
Beveelt niet aan
André
Soest
Prima seevice, goede info, behulpzaam.
Sjos
Nuth