Pluspunten
super service en super klantvriendelijke
Pluspunten
Deskundig personeel. Snelle levering.
VerbeterpuntenBestellijst goed controleren.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit. Snelle levering.
Pluspunten
Vriendelijke en deskundige bediening.
Pluspunten
Doet wat het belooft
Pluspunten
Breed assortiment, marktconforme prijsstelling en vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenSnelle afwikkeling van verzendorders
Pluspunten
Duidelijke uitleg, goede service, vriendelijk
Pluspunten
Lage prijzen, altijd vrolijke medewerker die alle tijd voor je neemt om alles uit te leggen. (het kan soms even duren voor je aan de beurt bent maar dan wordt je wel goed geholpen). Ze hebben niet alles in Amsterdam liggen, maar met een belletje vooraf kunnen ze de gewenste spullen uit een ander filiaal overbrengen. Met onderhoud heb ik nog geen ervaringen.
VerbeterpuntenHet filiaal ligt midden in een woonwijk en is vrij lastig te bereiken. Wellicht komt er in de toekomst een gangbaar onderkomen vrij bij een populaire duikstek of langs een doorgaande weg.
Pluspunten
ik ben zeer te vrede hoe je wordt behandelt ze leggen alles uit als je iets niet snapt en het is niet te duur ik heb al heel wat spullen bij Sub - Lub gekocht en als iets niet goed is ga maar gerust heen dan wordt je nog geholpen ook als het druk is ik doe het petje voor hun af hoor ga zo door want jullie hebben goede aanvaring M.V.G. Stacey Kerkhoffs
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Prima advies!
Pluspunten
item was niet beschikbaar en gaven alternatief. Klantvriendelijk; denken mee
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede service en eerlijk en goed geholpen
VerbeterpuntenOp dit moment niet aanwezig
Pluspunten
Eerste keer besteld. Alles is goed verlopen. Geen andere info te geven
VerbeterpuntenGeen. Eerste keer besteld bij bedrijf. Alles correct verlopen
Pluspunten
Hele goede en snelle levering
40 Admiraal de Ruyterweg A
Rotterdam 3031AD