Réception de la montre ordinateur scubapro

Vite commandée, vite reçue et top top top

Snell en volgens gesprek ;-)

Vriendelijk, makkelijk ,bestellen , groot assortiment

Zwembril gekocht . Vriendelijk geholpen en ze hebben groot assortiment. Bedankt

Goede opvolging

Snel geleverd en duidelijk omschrijving

De bestelprocedure verliep zeer vlot. Er werd vervolgens op elk moment een stand van zaken via mail doorgestuurd. De vrijdag besteld en de maandag per post ontvangen.

Ik had een zwembril gekocht op sterte. De brug tussen de twee lenzen drukte op mijn neus, wat niet fijn is. Ik heb de zwembril terug gestuurd. Ik heb er over gebeld en ik werd prima geholpen. Ik heb ook mijn geld terug ontvangen. Alles is goed geregeld ook als je producten terugstuurd.

Ze zijn er altijd voor je en helpen met alle vragen, super!

Zeer behulpzaam en altijd op zoek naar antwoorden voor je. Geen moeite is te veel en altijd met een lach op het gezicht

Produits très hautes qualités

Produit de très haute qualité Le prix des articles est élevés mais tout à fait en adéquation avec la qualité des matières et de la mise en œuvre Très content de cet achat

Snelle levering voor een goede prijs! Goede communicatie.

Na een kleine fout van mij in het verzend adres werd dit vlotjes opgelost, zelfs op zondag.

Mijn droog pak was mooi op tijd binnen en

Ik had mijn droogpak besteld en dacht dat het over 3 weken pas geleverd zou worden en ben op vakantie gegaan maar een week later werd het al geleverd en alles was prima gegaan

Spullen prima levering langzaam

Zoals gezegd De bestelde spullen zijn prima, de levering liet te wensen over

Top service!

Prima communicatie en zeer oplossingsgericht. Fijn!

Product is aangekomen

Het resultaat is er, echter dit is mijn 2e bestelling bij sublub waar ik merk dat zaken niet helemaal automatisch gaan. Het duurde erg lang , maw het product moest nog bij een toeleverancier vandaan komen. In de bezorging was er een sorteerfout waardoor het weer langer duurde. Dus uiteindelijk is het resultaat er, maar het gaat nooit snel bij Sublub.

Breed assortiment en goede prijzen

Duidelijke omschrijving met een breed assortiment, voor iedere doelgroep is er wel een product te vinden met nette prijzen. Snelle afhandeling en bezorging

Top, as usual

Always easy to order, fast shipping, good products.

Een betrouwbaar en professioneel bedrijf. Professionele service en snelle, stipte levering. Ik raad ze iedereen aan.

Snelle levering, snelle reactie op email, top winkel!

Goede ervaring, goede selectie, goede winkel.

Prima product en snel geleverd

Prima product en snel geleverd

Goede services

Fijne winkel

Duidelijk aanbod. Goede prijzen. Goede omschrijving. Levering dik in orde.

goeie service

netjes verpakt, producten naar behoren zoals beschreven

Geen woorden maar daden, leuke mensen en nemen de tijd voor je bij vragen. Geven oprecht advies en willen je niet iets aansmeren.

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD