Ik heb een duikbril op sterkte besteld. Die is compleet aangeleverd en hierdoor kan ik beter functioneren onder water. Netjes en volgens verwachting, dik in orde.

Breed assortiment

Er is een breed assortiment waardoor de keus wel moeilijker wordt maar je altijd vindt wat je zoekt. Prijzen zijn vergelijkbaar met de overige sites. Min puntje vind ik wel de wijze van verpakking. Masker zat los in de doos zonder beschermende verpakkingsmaterialen. Zeker gezien hoeveel er vandaag de dag verstuurd wordt is dit te weinig. Verpakking was ook ernstig beschadigd maar masker was gelukkig wel heel.

Goede prijs, correcte afhandeling en snelle levering

Top! Goede en vriendelijke service

Top! Goede en vriendelijke service

Tauchcomputer

Sehr zügige Lieferung. Produkt zu fairem Preis. Alles in Ordnung.

Er werd snel gereageerd op mijn vraag via de website. Daarna bestelling geplaatst en het werd keurig geleverd.

Alles positief

Goede website, goede, eenvoudige maar goed overzichtelijke website met een ruime keuze. Ook de sublub's keuze kan handig zijn voor het beslissen. Levering met track&trace binnen een aantal dagen, kortom een zeer goede ervaring bij Sublub.

1 min punt dat je soms op iets lang moet wachten omdat het niet in voorraad is maar voor de rest is het gewoon goed

Voorraad?

Ik vind het jammer dat je tijdens het besteloproces niet gewezen wordt op het feit dat het artikel wel- niet op voorraad is. In minn geval kwam ik er na betaliing en enkele dafen later pas achters dat artikel niet voorradig was. Dit kan beter sub-lub. Kreeg wel snel antwoord op mijn gestelde vraag is de mail.

Helemaal prima!

Snel, makkelijk, goed product!

De verzending duurt aanzienlijk langer dan aangekondigd

Het zou 3-4 dagen duren, maar het werd een week.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Zeer snelle levering

Goed product en binnen 24 uur geleverd na bestellen.

Overzichtelijk aanbod, prijzen, service en levering top

Gewoon goed.

Bestelde spullen snel geleverd.

Altijd snelle en accurate levering.

Altijd snelle en accurate levering.

Top service !

Top service !

Goede service denken met je mee.

Snelle en correcte afhandeling

Zeer vlotte online verkoop

Goeie en correcte service

Citizen duikhorloge gekocht. Netjes binnen de afspraken bij een ophaalpunt geleverd! Gewoon TOP! Dankjewel.

Vlotte en correcte service

Vlotte en correcte service

Zeer tevreden over mijn ervaring met Sub-Lub. Goede en duidelijke communicatie tijdens het hele proces, en mijn bestelling werd snel geleverd. Alles verliep vlot en professioneel. Zeker een aanrader voor duikers die op zoek zijn naar een betrouwbare duikshop!

Goede snelle service!

Ik miste een onderdeel in mijn bestelling en dat werd super snel opgelost en verstuurd! Heel blij mee

Niets op aan te merken

Mooie prijs en snelle levering

Snelle reacties en levering

Bij een vraag werd er snel gereageerd zodat ik tot de juiste aankoop kon besluiten 2 dagen later in huis Perfect

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD