Pluspunten

Enorm snel mijn nieuwe duikbril geleverd met glazen op sterkte. Levertijd 2-4 dagen stond er op de site. Maar de volgende dag was het pakketje er al. Over snelle service gesproken

Pluspunten

Vooraf een snelle en duidelijke reactie via de email op al mijn vragen. Ze boden zelfs aan mee te kijken naar de juiste sterkte voor mijn snorkelbril. Ook op mijn vraag of de snorkelset voldoende kwaliteit was kreeg ik een eerlijk antwoord. In 1 woord een super service!!

Pluspunten

Zeer snel levering en goede kwaliteit

Ga zo door!

Pluspunten

Duidelijke website, prijs kwaliteit dik in orde

Pluspunten

Service gericht, snel, goede prijzen.

Pluspunten

2x dezelfde bestelling alleen een andere kleur. Toch werden er verschillende moddellen flippers geleverd. Normaal niet zo van meteen klagen en bellen. Maar ontvang nu toevallig een mail van wat ik ervan vond. We zijn als familie gek op snorkelen en mn beide ooms gingen dit jaar mee. Normaal bestel ik niet online. Zonde van de verschillende modellen. Mvg

Pluspunten

Prime site. Snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

bestelde artikel bevatte een batterij die bij uitpakken al leeg bleek te zijn. erg slordig.

Pluspunten

Heel degelijk product, snelle levering, eenvoudig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelde product in maat 32/37 bleek maat 32/35 te zijn. Bedrijf gebeld, zij vonden dat deze te verstellen zijn tot 37 terwijl de producent 35 als maximum aangeeft. Eigenwijze interpretatie.

Nvt

Pluspunten

Zeer stipt een correct Compititieve prijzen Uitgebreid aanbod

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle en nette levering

Pluspunten

Snelle levering en wat de duikbril op sterkte voor mn dochter betreft ... Ze is er superblij mee en precies goed op haar sterkte ... Dus bijdeze toppie

Pluspunten

Geweldig service. Ik had het verkeerde boek besteld via de webshop in Rotterdam. Ze zagen dat ik in Amsterdam woon en boden aan het goede boek persoonlijk vanuit Rotterdam naar Amstelveen mee te nemen zodat ik het daar kon ruilen zonder bijbetaling. Ook kreeg ik van Amstelveen een telefoontje dat het boek klaar stond. Top

Pluspunten

Duidelijke site. Snel en betrouwbaar.

Pluspunten

Goede service en lage prijzen

Pluspunten

goed materiaal en scherpe prijzen

Laat ons weten, na een bestelling, wanneer we het kunnen verwachten en wanneer het kan stuur het sneller!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering Snelle teruggave geld retourzending

De verzending nakijken voordat het de doos ingaat. Van de vier bestelde artikelen waren er twee vuil. Dwz make up op de boord van de rash guards plus pennestreken. Daarnaast 1 artikel geleverd wat heel anders was als hetgeen besteld. Ik geef ze het voordeel van de twijfel

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD