Fantastic customer service!

SubLub has the products I’m looking for and they are incredibly fast at shipping them! I highly recommend them!

Alle verwachtingen voldaan

Alle geleverde artikelen zijn op tijd en goed geleverd, ook nog in hergebruikt padding-materiaal. De voorgestelde combinatie past goed bij elkaar. Het terugsturen van een teveel besteld artikel werd erg makkelijk gefaciliteerd.

Paar kleine foutjes in de levering welke persoonlijk door mij is opgehaald in de Sublub winkel. Door Sublub over het hoofd gezien. Maar geen verwijt naar Sublub want ik had er ook overeen gekeken. Na telefonisch contact netjes en zonder vertraging door Sublub opgelost.

Correcte levering, artikel volgens verwachting!

Uitstekend geholpen bij het passen en kopen van een wetsuit

Het was geen probleem om verschillende merken te passen om uiteindelijk een goede keuze te maken.

Super tevreden

Al meerdere malen bij jullie besteld en altijd tevreden geweest, ook leveringstijd super

Duik computer geleverd met vrijwel lege batterij

Suunto Zoop Novo gekocht, de batterij bleek bij aflevering niet vol. Inmiddels is hierover contact geweest met Sub-Lub en zij hebben aangeboden de batterij vervangingskosten indien noodzakelijk aan mij te vergoeden.

Een klein dingetje bijna 2mnd wachten

Een klein onderdeel op voorraad bij verschillende vestigingen. Toch nog bijna 2 maanden op moeten wachten. Uiteindelijk onverwacht binnen deze periode ontvangen. Sublub kon dit onderdeel makkelijk bij een van de vestigen bestellen en op laten sturen

Vestiging Voerendaal, snelle goede service en verstand van zaken.

de betere duikwinkel in Nederland

op en top service

Positief

Vakkundig en vriendelijke verkoop

Deskundig en behulpzaam

Voor iedere vraag is er wel een passend antwoord.

Gekregen wat ik besteld heb

Het duurde wel langer als beloofd.

Bijzonder kundig geholpen

Prachtige automatenset gekocht waarbij de verkoper mij enorm geholpen heeft met zijn vakkennis

Zeer goed en ze nemen de tijd voor je

vlotte levering

vlotte levering degelijk materiaal

Snel, professioneel en behulpzaam.

Prima begeleiding nadat ik een foutje had gemaakt met mijn bestelling online.

Alles top in orde

Correct, oprijd, to the point

Correct , optijd, accuraat.

prima geholpen en aflevering op tijd

Erg klantvriendelijk en ze leveren kwaliteit

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen. Peter en Kim geven je goed advies en denken met je mee. We komen er al jaren en zijn zeer tevreden.

Super service en duidelijk kennis van zaken!

Ik ben zowel online als bij de vestiging in zuidlaren geweest. Vooral in het persoonlijke contact merk je veel kennis en ervaring. Ik heb goed advies gekregen over een nieuw pak en onderhoud aan mijn cilinders.

goede service en vlotte communicatie

Dankzij de uitstekende en duidelijke website konden we vlot een aantal producten bestellen die binnen de kortst mogelijke tijd ook zeer snel werden opgestuurd.

Alles Super gelaufen

Lieferung kam super schnell und war sogar in einer Green Force Tasche verpackt. Jogi

Ging weer lekker snel

Zoals eerder lekker snel!

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD