Makkelijk besteld snel geleverd

Makkelijke website eenvoudig om te bestellen

Goed geregeld hoor..

Had helaas een retour zending, maar alles snel afgehandeld.

Fast shipping great prices.

Certain brands are much cheaper in Europe compared to the US. Even with the weak Dollar and the international shipping I saved a lot of money on my scuba pro reg.

Vriendelijk, behulpzaam en vlotte levering

Droogpakken besteld om op maat te laten maken. Fabrikant had fout gemaakt bij 1 van de pakken, en sublub schoot gelijk in actie om dit op te volgen.

Perfect, goed en snel

Snel mijn duikbril met correctieglazen op maat ontvangen. Volgende duik zie ik waar ik zwem!

wederom een goed product en betaalbaar en klantvriendelijke medewerkers

Una buena experiencia

A pesar de que tardaron en localizar la pieza que necesitaba, en todo momento estuve informado del proceso por su personal. Una buena experiencia. 100% fiables. Gracias!

• ¿Nos recomendarías?

Gemakkelijk besteld, snel geleverd!

Het was easy om te bestellen en het werd ook snel geleverd. Top!

Helemaal oke

Wederom een vlekkeloze bestelling en levering

Oppervlakte manometer en nog wat ander klein spul besteld. Prijs is concurrerend en service uitstekend!

positief

vlotte, nette service. Snelle levering.

Snelle en correcte levering

Shearwater computer case gekocht. Zeer blij met de case en snelle levering. Veel duikgerief te vinden op sublub.

Mooi in een dag bezorgd

Prima levering tegen de laagste prijs

Top service goed advies prima prijs

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen bij het maken van de juiste keuze

Goede prijs, snelle levering

Ik heb de legendarische MUB (Multi Utility Box) als duikkoffer besteld. Niet een spannend ding, maar bestellen was simpel en levering was snel - precies wat je zou willen dus.

Prima service!

Ik had een duikbril op sterkte besteld, en hij was erg snel bezorgd & helemaal netjes voorgemonteerd. Ook de originele glazen (niet op sterkte) waren meegestuurd. Prettige ervaring!

Snel geleverd in leuke kadoverpakking.

Nog niet gebruikt met duiken. Dus nog geen ervaring.

Snel

Super Snel. En eerlijk Grt wilfred

Goed1

Mijn dochtertje van bijna 4 vind het superleuk om te gebruiken , zeker met 2 broers in huis Ik vind het vooral hygiënisch om te gebruiken in openbare toiletten Supermakkelijk in gebruik met handig zakje erbij ! Top

Klantgericht!

Telefonisch netjes te woord gestaan over openstaande bestellingen, nette service!

Super geholpen, vriendelijk en professioneel

Dik tevreden

Goed product, handig om mee te nemen tijdens wandelen en vakantie, even oefenen wel. Snel geleverd.

Vlotte levering, super prijzen.

Net een duikpak aangeschaft, dankzij de duidelijke maattabellen perfect passend. Netjes optijd voor de eerste zeeland duikjes binnen gekregen, Klasse!

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD