Tijdig geleverd en snel geantwoord op mijn vraag naar informatie.

goed geholpen naar andere keuze

bestelling was niet op tijd leverbaar dankzij diverse mails tot een goed alternative gekomen

Snelle levering, goede service

Binnen 3 dagen antwoord op mijn vraag over de adapter van mijn wing. Besteld en bnnen de 7 dagen, vermeld tijdens bestelling, geleverd. Top!

Keurig geleverd volgens vermelde levertijd op de website

Duikpak en duikcomputer, keurig geleverd volgens vermelde levertijd op de website

goed geregeld

super . mooi op tijd geleverd

Snelle levering 👌

Snelle levering , top !

Heb 2 dvd's besteld apart van mekaar en die kwamen netjes en snel binnen. Kreeg een mail dat ze verstuurd waren en volgende dag binnen. Gewoon zoals het hoort

Product niet op voorraad, 2 maanden levertijd

Teleurstellend

Goed advies.

Spul en die niet aanwezig waren werden snel opgestuurd.

snelle levering en prima advies.

Zie bovenstaande.

Geen pakket ontvangen

De thermocline kevlar handschoenen van Aqualung besteld. Extra 0.50 cent betaald voor xs wat ik al apart vind. Deze zouden binnen 7 dagen geleverd worden. Na 7 dagen nog steeds niks ontvangen. Contact opgenomen met SubLub. Meneer wist me vertellen dat deze niet meer geleverd zouden worden. Ten eerste waarom staan ze wel op jullie site? Ten tweede waarom wordt ik hier niet van op de hoogte gebracht? Ten derde betaal ik wel 5 euro verzendkosten voor 1 flesje anti fog. Deze had makkelijk per briefpost toegestuurd kunnen worden lijkt me.

Uitstekende service

Je wordt vriendelijk geholpen en er word met je meegedacht zowel telefonisch als bij de winkel. Snelle levering, kortom een uitstekende service

Aanrader

Goede website, snelle reactie bij vragen en snelle levering. Fijn dat de lenzen op sterkte al in mijn duikbril waren gezet :)

Tevreden

Vriendelijk en goed advies, medewerkers hebben kennis van zaken, de winkel is goed bereikbaar en de levering via de webshop is top!

Goede kwaliteit en top service

Peter en Kim verwelkomen je altijd hartelijk en daar bereik je veel mee. Op die manier bind je mensen en dan komen ze altijd weer terug. Ze hebben goed materiaal en veel kennis.

Goede producten voor een reële prijs

Goed advies afgestemd op mijn behoefte.

Snel en goed

goede prijs en snel verzonden

helemaal prima, pony-bottle besteld, volgende dag thuisbezorgd.

Goede spullen, duidelijk beschreven, snelle levering.

zeer deskundig en behulpzaam, nemen alle tijd

zeer deskundig en behulpzaam, nemen alle tijd voor de vragen die je hebt

Snel en verzorgd

Geweldige service.

Meerdere materialen gekocht bij sublub. Altijd optijd met de leveringen wat ze aangeven. Echt goed

Goed en ruim assortiment, altijd klantvriendelijk

Een dikke A+

snel en goed geleverd !

snel en goed geleverd !

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire