Snelle levering en goede producten

Volgende dag al in huis en erg tevreden over de geleverde producten. Het een paar dagen later getest tijdens een duik in Nederlandse wateren en heb het geen moment koud gehad.

Super!!

Goed en scherpe prijs/kwaliteits verhouding, snelle levering, goede service! Zeer tevreden!!

Prima service, vlotte communicatie!

Zeer tevreden, er was een deel in nalevering maar hierover werd duidelijk gecommuniceerd wanneer het zou afgeleverd worden.

Prima service, goede producten

Alles snel geleverd en snelle reacties via mail. Zeker een aanrader!

ik ga alleen maar hier voor alles rondom duiken

ik kom hier al jaren, en zou deze winkel niet willen missen. het aanbod, persoonlijk advies en kwaliteit zijn uitstekend. voel me hier welkom en geholpen.

Klantgericht

Snelle reactie op vraag of mijn pak op tijd binnen zou zijn voor mijn vakantie. Toen bleek dat ik al een hood had, werd de andere hood zonder problemen geannuleerd en geld stond direct op mijn rekening.

To the point

Besteld, betaald, op tijd verzonden en netjes ontvangen. Top

Slechte levering (11 dagen)

De Metalsub lamp die ik heb besteld heeft een levertijd van 2 dagen. Omdat ik de optie ophalen in de winkel heb gekozen is het via het interne transportsysteem van Sublub gegaan en heb ik meer 10 dagen moeten wachten. Slechte informatievoorziening! Slechte levertijd!

Zeker een 10

Goede prijzen, een ruim aanbod, zelfs aanbiedingen. Besteld en gepast in de winkel in Nieuwegein, goed advies en service.

Goede webwinkel met goed personeel die het beheert!

Aleveren duurde wat langer dan ik verwachtte. Nadat ik hierover een mailtje stuurde, kreeg ik binnen een uur antwoord, dat dit kwam, doordat het artikel niet op voorraad was en besteld moest worden bij Mares, maar dat het diezelfde dag binnen was gekomen en inmiddels verstuurd was via DHL. Inderdaad de volgende dag een mail van DHL. Al met al correct afgehandeld en een zeer snel antwoord op mijn mail!

Prima afhandeling👍

Bestelling keurig afgeleverd.

Alles perfect

Perfecte communicatie en snelle service

Vlotjes

Als was er en snel geleverd zo als het hoort

Goede prijs, goede kwaliteit, snelle levering

Levering en contact zijn perfect!

De levering was super snel. Helaas paste het duikpak niet. Fijn en snel contact via de mail voor retourzending. Direct na ontvangst werd mijn geld retour gestort. Alles verliep gewoon heel netjes en snel

Fijne website, beschadigde levering

Fijne en duidelijke website. Echter, er zat geen opvulling in de doos van levering. Hierdoor was de hoes van de duikbril flink beschadigd. Jammer als je het cadeau moet geven. Wel goede kwaliteit en snelle levering

Dik tevreden

Makkelijke website Snelle levering

Goede prijs kwaliteit. Komen gemaakte afspraken na.

Klantvriendelijk, goede prijs kwaliteit en komen gemaakte afspraken na en geven duidelijk advies. Gewoon een top zaak.

Van bestellen tot levering prima verlopen

Bestellen online ging makkelijk, levering via DHL was netjes verzorgd. Overall een prima ervaring. Mooi product gekocht. Alles werkt naar behoren, dus ik kan niet oordelen over garantiekwesties of klantenservice.

Duurde lang tot er bezorgd werd

De track en tracé gaf niet goed aan wanneer er zou worden bezorgd. Bij de bestelling was het niet niet duidelijk dat er een langere levertijd was, dit was pas na de bestelling duidelijk.

Snel en goed geregeld en fantastisch klokje

Prima service en aandacht

Erg fijn om goed geholpen te worden. Service is goed, staan er niet om alleen maar te verkopen maar juist om te helpen de juiste materialen aan te schaffen die bij jou passen.

Doen waar ze goed in zijn!

Ervaren personeel, deskundig advies bij passen van pakken en bcd's mocht je langs gaan in de winkel en zeer snelle levering mocht men online een bestelling doen.

Helemaal goed

Snelle levering, goede service

Een goede en betrouwbare winkel!.

Als zij een artikel niet op voorraad hebben, zorgen ze dat het toch snel geleverd word!. Prettige behandeling, mails worden snel beandwoord.

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire