Zwembril op sterkte is geweldig en supersnelle levering!

Snel gelever

Voldoende

Heb een duikhorloge besteld. Horloge zat in plastic en lag los onder in de doos. Het duikflesje, bedoeld als opbergdoosje lag er los in en was beter verpakt dan het horloge. Misschien toch iets beter en verzorgder inpakken. Nu had ik echt het idee dat alles in een doos gekwakt, is mooi en haalbaar verbeterpunt. Positief, snelle levering, prijstechnisch ok. Goede service support.

goede levering

Erdpml nederlands besteld en keurig op tijd bezorgd

Top..!

Duidelijke website, duidelijke omschrijving van de producten, overzicht wat de levertijden zijn van de producten, snelle levering,.. niets dan goeds 👍..!

Goed en snel geholpen.

Op 1 ding na Alles op voorraad. Besteld, zelfde week kon ik het afhalen. Genieten van mijn nieuwe automaten set.

Makkelijk bestellen en ophalen in de winkel voor een goede instructie.

vlotte levering via de winkel, die een goede instructie gaf over de producten.

Ik heb een foto/videokit besteld. Deze was makkelijk te bestellen en snel geleverd! Enige minpuntje is dat de lamp “los” (zonder bescherming) met de kit in een grote verpakking lag, waardoor hij sneller stuk zou kunnen gaan door de beweging met het vervoeren (de meeste koeriers gaan niet zo netjes om met pakketjes.) Mijn bestelling is gelukkig wel heel aangekomen! Prima service verder (je wordt goed op de hoogte gehouden via email en tracking.)

Fantastische service

Altijd stipte en juiste levering.

goede service en snelle levering.TOP

Zoals altijd,zeer goede service en snelle levering.gewoon top!!

Super snelle levering

Onze eerste ervaring met Sublub, alles is snel geleverd.

Goede service..snelle levering

Stond 7 dagen levertijd voor product..binnen 3 dagen netjes verpakt al in huis. Super

Perfecte service

Duikpakken gekocht (pak, handschoenen, botten vinnen). De duik kap die bij het duikpak zou moeten zitten werd niet meegeleverd. Laten weten per mail en na 1 dag had ik de kap al in huis!

Bestel al een heel poosje duikmateriaal bij sublub, service en after sale zijn prima net als de prijs /kwaliteit

Alles goed geleverd tegen aantrekkelijke prijs.

Uitstekende uitleg en een goede service.

Sublub Voerendaal heeft mij uitstekend geholpen door een goede uitleg en advies. Ik was geïnteresseerd in de Maris Abyss automaat en de Legend Extreme van Aqua Lung. Nu ben ik de gelukkige bezitter van de Aqua Lung en een mooi Dimension i3 vest. Mijn maat was niet op voorraad maar binnen 24 uur geleverd. Top!

Uitstekend advies en prima afhandeling.

Perfecte info gehad in de winkel na een webaankoop die ik ben gaan afhalen.

Na aankoop van een ontspannerset aan een zeer goede prijs. Inlichtingen en een garante van omwisseling gehad voor een nieuwe duikcomputer. Na een zeer goede uitleg van de verkoper in de winkel.

Zeer goede service

Suunto d6i met zender niet op voorraad,maar toch volgende dag in huis na met ze gebeld te hebben. Top

Bijna altijd goed, nu helaas minder door DHL

Zondag mijn duiklamp besteld. Zou de volgende werkdag bezorgd worden. Op dinsdag eindelijk bericht dat hij onderweg was. Woensdag niets, donderdag verkeerd gesorteerd door DHL. Op vrijdag veel te laat bericht van DHL dat hij bezorgd zou worden. Dus niemand thuis. Zaterdag bericht dat het bij het ophaalpunt opgehaald kon worden, te laat om voor sluitingstijd. Dus op zondag nog geen lamp... Dus Sublub prima, DHL een zooitje.

Zoals het hoort. Voorherhaling vatbaar.

Levering vlot verlopen.

Prima service en snelle toelevering

Ik heb al een aantal keren besteldbij sublub en ben zeer tevreden met communicatie, toelevering en advies.

Prima service zoals altijd

Sublub voerendaal, prima service zoals altijd goed advies en staan altijd voor je klaar.

Zeer betrouwbaar, goede prijzen en goede service

Goede service en garantie

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire