Pluspunten

Snele levering

Bij de verpakking aan de maat denken van het product daar bij als opvulling geen afval gebruiken

Pluspunten

Goede Uitleg van Materialen

Fles gratis vullen

Pluspunten

Even gebeld met een vraag over het product. Direct heldere uitleg. Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Internet-shop levert snel

Voor niet alle maat gevoelige goederen is een maattabel op de site voorhanden. Het advies over een duik kap (hood) dat neopreen erg rekbaar is (ondanks dat ik hoofd en nekmaat heb gegeven) bleek totaal niet te passen en deed mijn zoontje zeer bij het proberen op te rekken. Fout advies die zelfs een koopje wegens onbruikbaarheid duur maakt.

Pluspunten

Men had een foutje gemaakt ,de verkeerde opgestuurd... Maar ze hebben gezorgd dat ik binnen een dag de juiste had. Precies op tijd voor de vakantie. Echt super...

Pluspunten

Ik kreeg mijn artikel mooi en snel binnen, na een online bestelling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Laat zo snel mogelijk weten wanneer een bestelling wat langer op zich laat wachten.

Pluspunten

Dienstverlenend, meedenkend, snel met reageren op vragen. Met scherpe prijzen.

Duidelijker aangeven wanneer een product aankomt. In mijn geval duurde het langer dan ik had verwacht, omdat het ongeveer een kleine week zou duren, en het werden er 2. In de tussentijd hoorde ik daar niets over.

Pluspunten

Goed en vakkundig personeel en erg vriendelijk en behulpzaam

Korting voor instructeurs, dit leverd meer klanten op

Pluspunten

Prima.

Via post nl duurde het drie dagen langer om het pakketje thuis te krijgen. 3x een bezorgmoment gekregen van post nl. Bij de 3e melding kreeg ik het pakketje.

Pluspunten

Super! Er word goed meegedacht over oplossingen en producten, altijd fijn geholpen.

Pluspunten

Een product was niet binnen een bepaalde tijd leverbaar. In overleg tot een oplossing gekomen. Snelle levering

Net.

Pluspunten

Fantastische service bij de vestiging in Amstelveen!!!

Pluspunten

Deskundige medewerkers, goed assortiment, prima prijzen.

Facturatie liep wat rommelig. Deels geprint, deels electronisch. Het klopt allemaal wel, maar overzichtelijk is het niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De vestiging in Nieuwegein is echt te slecht voor woorden, daar wil je je geld niet uitgeven. Deze vestiging is erg klein dus ze hebben niet het hele assortiment, personeel (een man) zeer onvriendelijk. 1 ster voor Nieuwegein! De vestiging in Amstelveen is daarentegen zeer goed. Kundig en vriendelijk personeel wat afspraken qua bestellingen etc. nakomt. 5 sterren voor Amstelveen!

Vestiging Nieuwegein sluiten wat mij betreft of iets aan het assortiment en personeel doen! :( Vestiging Amstelveen vooral continueren. Top winkel! :)

Pluspunten

Prima prijs en snel geleverd

Pluspunten

Snelle afhandeling van bestelling. Bij vragen staan ze je vriendelijk te woord.

Pluspunten

Prima geholpen. Niet alleen een goed product maar ook goede uitleg en service.

Pluspunten

Goede service, zeer vriendelijk personeel welke ook nog weten waar ze het over hebben. Goede service indien je iets besteld in de webshop. Prijzen zijn zeer scherp tav overige duikwinkels. Voor mij geen andere zaak meer. Wil je leren duiken, dan ben je ook aan het goede adres, ga naar de website en klik op duikschool.

geen

Pluspunten

Snelle service, prima begeleiding, zeer goede afhandeling. Zal hun zeer zeker aanbevelen.

n.v.t.

Pluspunten

Gewoon top service!

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire