deskundig en vriendelijk

Zie boven

Super Service

Hele goede service mocht je iets verkeerd besteld hebben. Vriendelijk te woord gestaan en direct geholpen. Echt super.

Vriendelijk netjes en correct geholpen.

Vriendelijke mensen en goed behulpzaam met raad ook voor artikelen die ik niet bij hun heb aangeschaft. Dit geeft een goed en prettig gevoel.

Prima zoals gewoonlijk

1 puntje van ‘kritiek’: wanneer men iets besteld dat volgens de webshop op voorraad is doch dat niet blijkt te zijn dan is het toch zo fijn even een bericht hierover te krijgen ipv af te wachten tot de klant reageert omdat er niks gebeurd. Verder prima afgehandeld.

Goed en duidelijk en op een nette manier antwoorden en uitleg.

Goed en duidelijk en op een nette manier antwoorden en uitleg.

Parfait

Ne changez rien car les commandes Internet seraient moins stressantes si tous les sites web (et) vendeurs pratiquaient aussi bien que vous. Juste une petite chose : je n'ai pas personnellement de problème à passer du néerlandais à l'anglais et bien sûr pas au français et ne remarque même pas toujours le changement de langue dans vos documents, mails, trackings etc mais il n'en reste pas moins que cela peut parfois plonger l'acheteur unilingue dans la confusion selon moi.

persoonlijk en snel

je wordt snel geholpen in een persoonlijke sfeer. Eerlijke winkel

Mooi Citizen duikhorloge

Goede Black Friday deal. Eindelijk mijn droom horloge bemachtigd. Snelle levering. Enorm blij mee. Thnx SubLub

Correcte winkel.

Top winkel !

Alles tot in de puntjes geregeld.

Alles wat ik heb besteld is binnen korte tijd geleverd.

Klantvriendelijk en heel behulpzaam

Goed bereikbaar. Weten van elkaar wat ze doen. Producten snel geleverd. Na aflevering nog mooi bedankje via de mail.

Alles snel geleverd

Alles vlot geleverd, wel gescheiden zendingen, dat was verwarrend. Maar alles binnen en het wekts naar behoren!

Supervriendelijk

Vriendelijke baas helpt goed goede service

Snelle en correcte levering. Mooie black friday aanbieding

Goede service en advies

Op zoek gegaan naar eenpassend duikpak voor onze zoon. Meerdere maten gepast om te kijken welke maat hem goed zat. Uiteindelijk op basis daarvan de juiste maat besteld. Prima service van de heren!

Prima ervaring met Sublub. Het zou helemaal mooi zijn als ze even een berichtje hadden gestuurd dat de bestelde duikcomputer wat later geleverd wordt. Wel snelle telefonische reactie na mijn vraag per mail over levering. Factuur was er wel snel met uiterste vervaldatum erg kort na uiteindelijke levering.

100% korrekt!

Ik had oa. een duikmasker Scubapro Crystal Vu in een bepaald kleur besteld.Het zou echter te lang duren eer ik die zou geleverd krijgen. Probleemloos ander kleur gekozen en vlug geleverd gekregen :) PS Duikers,ik kan jullie dit masker aanbevelen!

Bizar

Wat ik in eerste instantie had besteld werd geschrapt door leverancier.de rest had ik bijbesteld om aan gratis verzending te komen....

Good price, free and fast delivery to Belgium Thanks

Goede prijzen, goed assortiment, goede logistiek

Van selectie tot levering, helemaal zoals ik het verwachtte!

Automaat ontvangen voor mijn vakantie!

Altijd snel en betrouwbaar.

Ik bestel er vaker, kom ook wel eens in de winkel. Hebben er ook nog eens verstand van.

Ik bestelde een duikcomputer met Boot en plastic shield voor over het scherm. Ik kreeg hem keurig netjes nieuw in doos, maar alles zat al gemonteerd! Wat een service!

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire