Laden reviews...
345 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken vooral snelle levering en betrouwbare service. Klanten melden behulpzame medewerkers en duidelijke productinformatie. De verzending en afhandeling verlopen meestal soepel en op tijd. Over het geheel genomen wordt Sublub gezien als een betrouwbare leverancier voor duikspullen.
Bedankt voor de goede nieuwe tweede zwembril op sterkte !
22 June 2026
Yvette
Volendam
Je ravi de la transaction qui a été effectué plus vite que prévu. L ordinateur montré est top reste à voir sur le temps
20 June 2026
Michaël
Belgique
Duikhorloge besteld. Op zich keurig verlopen. Vind de voorraad duiding op de website was misleidend. Door hoe het er staat kreeg ik de indruk dat het op voorraad was en meteen verzonden zou worden. Bleek dat alleen de winkel de boel op voorraad had. Na overleg per mail hebben ze het horloge alsnog vanuit de winkel verzonden. Dat was prettig.
20 June 2026
Gert-Jan
Druten
Ik heb een duikbril op sterkte besteld. Die is compleet aangeleverd en hierdoor kan ik beter functioneren onder water. Netjes en volgens verwachting, dik in orde.
Jaap
Deventer
Er is een breed assortiment waardoor de keus wel moeilijker wordt maar je altijd vindt wat je zoekt. Prijzen zijn vergelijkbaar met de overige sites. Min puntje vind ik wel de wijze van verpakking. Masker zat los in de doos zonder beschermende verpakkingsmaterialen. Zeker gezien hoeveel er vandaag de dag verstuurd wordt is dit te weinig. Verpakking was ook ernstig beschadigd maar masker was gelukkig wel heel.
Nico
Spijkenisse
Goede prijs, correcte afhandeling en snelle levering
Dominique
Boom
Top! Goede en vriendelijke service
15 June 2026
Inge
Zutendaal
Sehr zügige Lieferung. Produkt zu fairem Preis. Alles in Ordnung.
14 June 2026
Peter
Deutschland
Er werd snel gereageerd op mijn vraag via de website. Daarna bestelling geplaatst en het werd keurig geleverd.
14 June 2026
Petra
Waddinxveen
Goede website, goede, eenvoudige maar goed overzichtelijke website met een ruime keuze. Ook de sublub's keuze kan handig zijn voor het beslissen. Levering met track&trace binnen een aantal dagen, kortom een zeer goede ervaring bij Sublub.
13 June 2026
Jan
Wijk aan Zee
1 min punt dat je soms op iets lang moet wachten omdat het niet in voorraad is maar voor de rest is het gewoon goed
12 June 2026
Bram
Laakdal
Ik vind het jammer dat je tijdens het besteloproces niet gewezen wordt op het feit dat het artikel wel- niet op voorraad is. In minn geval kwam ik er na betaliing en enkele dafen later pas achters dat artikel niet voorradig was. Dit kan beter sub-lub. Kreeg wel snel antwoord op mijn gestelde vraag is de mail.
11 June 2026
P.H.
Raamsdonksveer
Snel, makkelijk, goed product!
10 June 2026
Franklin
Valkenswaard
Het zou 3-4 dagen duren, maar het werd een week.
Beveelt niet aan
9 June 2026
Tim
n/a
Goed product en binnen 24 uur geleverd na bestellen.
9 June 2026
Tim
Nieuw-Vennep
Overzichtelijk aanbod, prijzen, service en levering top
7 June 2026
Jurgen
Antwerpen
Bestelde spullen snel geleverd.
Sander
Boskoop
Altijd snelle en accurate levering.
Kees
Didam
Zeer vlotte online verkoop
Frank
Gent
Citizen duikhorloge gekocht. Netjes binnen de afspraken bij een ophaalpunt geleverd! Gewoon TOP! Dankjewel.
1 June 2026
Michel
Willebroek Belgie
Vlotte en correcte service
31 May 2026
Kris
Asse
Zeer tevreden over mijn ervaring met Sub-Lub. Goede en duidelijke communicatie tijdens het hele proces, en mijn bestelling werd snel geleverd. Alles verliep vlot en professioneel. Zeker een aanrader voor duikers die op zoek zijn naar een betrouwbare duikshop!
30 May 2026
Carl
Schilde
Ik miste een onderdeel in mijn bestelling en dat werd super snel opgelost en verstuurd! Heel blij mee
28 May 2026
Daan
Edam
Sub-Lub is een Nederlandse specialist in duik- en watersportartikelen, met een breed assortiment voor zowel recreatieve als professionele duikers. Het aanbod omvat duikuitrusting, snorkelsets, wetsuits, accessoires en onderhoudsproducten van toonaangevende merken. Sub-Lub richt zich op kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak en biedt deskundig advies om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor hun watersportavonturen. Het bedrijf is zowel online als in fysieke winkels actief.
Admiraal de Ruyterweg 40 A
3031AD Rotterdam