Fijne service

Fijne service, snel reactie op vragen! Goed bereikbaar via whatsapp, snel antwoord.

goede servise

vrij vlotte levering

goede en snelle levering

gewoon goed

Goede service hebben aandachgt voor de klant en doen moeite

Prettige ervaring

Bezorging was snel en in orde

Goed geregeld.

Bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis. En het voldeed aan de verwachtingen. Inmiddels in gebruik door mijn dochter( kado voor haar) en zij is ook zeer tevreden. Top!

Reeds meerdere malen een bestelling geplaatst bij SubLub. Altijd snelle service, snelle levering, duidelijke communicatie. Misschien wel aanbeveling om boeken beter te verpakken. Laatste bestelling was een boek, die jammer genoeg gescheurd en gekraakt uit de verpakking kwam.

Goede service, advies en snelle communicatie

Zowel in de winkel als online goede adviezen en service. Zeker in dit jaar, waarin we helaas lange tijd alleen online konden bestellen, ook goede ervaringen en snelle reacties per mail.

Alles ging naar wens.

Ook de service is goed

Vaker besteld bij Sublub. De laatste keer een duikmasker besteld, deze was helaas te groot. Retour melding gedaan, retour code ontvangen en terug gestuurd. Ging vlekkeloos.

Overzichtelijke website en zeer snelle levering

Een mooie online winkel en de producten worden zeer snel geleverd.

Goed contact

geweldige service

Goede vakkundig advies!

Super tevreden

Heel vlotte levering met duidelijke communicatie.

Goede prijs snelle zending

Zou hier zou weer iets bestellen

Heel goed geholpen en goed geadviseerd Thanks

Super goed

Vriendelijk netjes eerlijk behulpzaam

Deskundig advies, geweldige service

Weer gebruik gemaakt van de kennis van sublub Voerendaal. Deskundig advies, geweldige service.

Lang moeten wachten en bellen voor ik mijn bestelling kreeg

Octopus besteld op woensdag, levertijd 2 dagen. Echter, de maandag erna nog steeds niets over bezorging, dus gebeld. Zou dinsdag binnen komen en dan direct verzonden worden. Ik zou hem woensdag ontvangen. Donderdag echter nog steeds niets (ook geen bericht), dus weer gebeld. Moest uit een ander filiaal komen, maar zou verstuurd worden. Ik wilde zondag duiken, dus uiterlijk zaterdag had ik hem nodig. Omdat ik niet steeds thuis zou zijn gevraagd om hem af te leveren bij een DHL-afhaalpunt, zodat ik hem uiterlijk zaterdag zou kunnen ophalen. Het door Sublub gekozen DHL-afhaalpunt was echter op zaterdag en zondag gesloten. Gelukkig kreeg ik op vrijdagmiddag omstreeks 17.00u het bericht dat ik hem die avond nog kon ophalen, maar het had weinig gescheeld of dat had pas maandag gekund. In dat geval had ik zondag dus niet kunnen duiken. Al met al wel bijna 1,5 week ipv 2 dagen. Vooral dat ik er steeds zelf voor moest bellen en geen bericht kreeg van Sublub dat het langer zou duren vind ik heel vervelend. Even een bericht dat de bestelling later komt zou toch wel netjes zijn.

Perfecte service, ik werd goed geholpen en te woord gestaan. Erg fijn als je niet precies weet wat je wilt hebben.

Vlot verloop van bestellen.

Bestellen loopt zeer vlot , mailing rond bestelling klaar en duidelijk. Leveringen verlopen altijd direct, dus hopelijk nu ook. Ik ben zeer tevreden en zal SUBLUB altijd aanraden als er vragen komen van collega duikers . Gr Luc

Correcte afhandeling

Mijn bestelling duurde lang voor te leveren , een mailtje gestuurd , correct antwoord gekregen en iets later is de bestelling geleverd, hier bestel ik zeker nog eens !!

Prima advies

Omdat ik niet wist wat ik moest hebben voor mijn project heb ik telefonisch contact gezocht. Dame aan de telefoon was kundig en wist precies aan te geven wat ik nodig heb.

Laatste bestelling op dag + 3 thuis geleverd (beetje traag)

Laatste bestelling op een dinsdag voormiddag, op vrijdagnamiddag thuis geleverd (dus dag + 3), ik vond het een beetje traag. Eerdere bestellingen sneller thuis geleverd (dag + 1 of dag + 2). Anders ben ik vrij tevreden over Sublub.

Uitstekend geholpen

Top aanrader

Admiraal de Ruyterweg 40 A

3031AD Rotterdam

Over Sub-Lub

Sub-Lub is een Nederlandse specialist in duik- en watersportartikelen, met een breed assortiment voor zowel recreatieve als professionele duikers. Het aanbod omvat duikuitrusting, snorkelsets, wetsuits, accessoires en onderhoudsproducten van toonaangevende merken. Sub-Lub richt zich op kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak en biedt deskundig advies om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor hun watersportavonturen. Het bedrijf is zowel online als in fysieke winkels actief.