top

snelle bediening , gewoon top om zaken mee te doen

Snel mijn reparatie set voor mijn wetsuit ontvangen.

Top services en snel bezorgd!

Ik had van te voren vragen over mijn aankoop. Emails zijn snel, netjes en volledig beantwoord. Bestelling was snel in huis. Na aflevering had ik nog een vraag, deze is ook weer snel beantwoord. Al met al snelle duidelijke service. Erg blij mee!

Prima en snel

Goed en snel geholpen met een nieuwe manifold

Ivm corona op basis van fotos goed advies ontvangen en snel een nieuwe manifold ontvangen

Vakkundig, behulpzaam en gezellig.

Zie hierboven

Uitstekende duik online-shop!!

Uitstekende duik online-shop met een veelzijdig en ruim assortiment waar ik telkens weer kan slagen voor een scherpe prijs!! Bijna mijn gehele duikset komt bij Sub-lub vandaan.

Alles verloopt perfect

Ik ben altijd goed geholpen ook al liep er is wat mis, maar alles werd perfect afgehandeld

Goeie website, prima service

Bestelling is vlot en goed verlopen.

Ik heb het kompas in goede staat en op een vlugge manier verkregen. Geen opmerkingen.

heel tevreden

prijs/kwaliteit heel goed, goede en snelle communicatie via mail

Snel, vriendelijk, behulpzaam

Fijne winkel met vriendelijk personeel . Top

Fast and professional

Opmerking werd niet naar gekeken

Super snelle verzending en deskundig . ik had een cadeaubon besteld van €100 en erbij gezet ( stond dat je suggesties of dingen kon vermelden) graag als cadeau of in envelop op iets dergelijks . hekaas een lullig klein papiertje van5 bij 5 cm

Top service en snelle levering

Top service van het team en snelle levering van de bestelde items.

Besteld en geleverd zoals beloofd.

Niets aan toe te voegen.

correct en snel

Product voldoet helemaal aan verwachting

Telefonische ondersteuning was goed en duidelijk. Er werd zonder problemen diverse pakken opgestuurd om te passen om er zo zeker van te zijn dat er altijd een passend pak bij zat. Terugsturen was gratis.

Vriendelijk correct en snel

Vriendelijk correct en snel

Top,

Zo als altijd krijg ik wat ik besteld heb.

Correct, goed advies.

Met een special verzoek goed advies gehad, helaas de levertijd erg lang maar dit lag aan het merk.

Vriendelijk, en behulpzaam

Supersnelle levering en soepele omruiling!

Helaas een te kleine maat besteld, retour zenden ging supersoepel en communicatie was erg helder!

Super service, snelle levering. Bij probleem , steeds zeer goede oplossingen geboden.

Prima ervaring

Prima ervaring

Admiraal de Ruyterweg 40 A

3031AD Rotterdam

Over Sub-Lub

Sub-Lub is een Nederlandse specialist in duik- en watersportartikelen, met een breed assortiment voor zowel recreatieve als professionele duikers. Het aanbod omvat duikuitrusting, snorkelsets, wetsuits, accessoires en onderhoudsproducten van toonaangevende merken. Sub-Lub richt zich op kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak en biedt deskundig advies om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor hun watersportavonturen. Het bedrijf is zowel online als in fysieke winkels actief.