Zeer vriendelijk en snel van dienst!

Altijd zeer goed geholpen! En heel snel!

Super en betrouwbaar !!!!

Op maandagnamiddag bestelling geplaatst uit Belgie en dinsdag tegen de middag het pakje reeds ontvangen. Is te volgen via tracking systeem.... Erg tevreden klant en een dikke pluim aan de medewerkers van Sub-Lub en tuurlijk ook aan de bezorgers. Thx,een tevreden klant.

Prima service!

Top. Snelle levering en super klantenservice.

Top. Snelle levering en super klantenservice. Extra contact opgenomen op de mast van de vinnen wel goed besteld was.

Duidelijke communicatie en snel bezorgt.

Prima geregeld, product binnen enkele dagen binnen.

Goede producten, snelle zending

Gewoon duidelijk

Mooi product. Duidelijke omschrijving

Snel gevonden, duidelijk, product geleverd na 7 dagen.

Prima service!

Zoals gewoonlijk weer snel geleverd tegen een goede prijs

Telkens als ik iets bij SubLub bestel krijg ik dat keurig verpakt en netjes op tijd aangeleverd. Altijd origineel spul. En dat tegen zeer concurrerende prijzen.

Snelle levering!

Prima website; overzichtelijk en goed te vinden wat je zoekt. In het weekend laat nog een bestelling gedaan en in 2 dagen in huis. De duikhandschoenen meteen het volgend weekend in gebruik kunnen nemen. Geen koude handen! Super.

Goede communicatie

Al elke keer een goede communicatie en vlotte levering gehad

Perfect :)

A very well-equipped shop, great service and very helpful staff.

Gekregen wat ik heb besteld. Zoals het hoort.

Men had de blindschroefjes van de eerste trap vergeten mee te sturen. Maar na een kort emailtje werden ze 's anderendaags nagestuurd. Zonder discussie of geharrewar. Geen probleem dus.

Goed geholpen. Hele goede sevice.

SubLub leverd zoals altijd een prima service

Ondanks het door ons verkeerd bestelde materiaal maakte SubLub er absoluut geen probleem van om de artikelen te vervangen. Zoals gewoonlijk weer een top service van een topbedrijf.

niet goed

Als je iets via de website besteld zou het mooi zijn als de info klopt die er staat Het zou mooi zijn als de levertijd langer is omdat het product niet op voorraad is je daarvan op hoogte zou worden gebracht in plaats van dat je er zelf achteraan moet mailen

Goede service vlug geleverd en goede communicatie en goede kwaliteit ik ben zeer tevreden over het product

Voor mijn bestelling telefonisch contact gehad. Goed advies . Nu nog materiaal gaan proberen maar met corona voorlopig niet reizen

perfect ... alles zoals beloofd

alles netjes op tijd en product zoals beschreven

Ondanks de gekke tijd waarin we leven is het contact goed en verzending prima. Niets op aan te merken. Overweeg zelfs straks als het weer kan en mag naar een filiaal toe te gaan voor mijn duikspullen.

Baaaaaah Bpost!

niks aan te merken aan de winkel, ruime keuze, goede prijzen en doorgaans een snelle levering. ik winkel hier graag, maar dat mijn pakje weeral met Bpost werd verstuurd is wat van een domper. om het te recupereren moet ik telkens naar het hoofdpostkantoor, een rit van 14km, enkel tijdens kantooruren bereikbaar en met de wachtrijen en vriendelijke service van de Belgische posterijen als kers op de taart.

Bestelling perfect nagekomen.

Snellere levering dan voorzien. Juiste, goede producten.

Long wait time

It took nearly 2 months to deliver my order. As I live in a different country for the biggest part of the year, I had a timeframe of 6 weeks to be able to take my order with me. Because of the slow delivery I will have to wait another 10 months before I can get to my order. Would not recommend

Uistekend

Cadeautje voor mijn vrouw besteld. Gevraagd om het in te pakken en dat is keurig gedaan in cadeau papier, top hoor. Verder ook snel bezorgd. Ben zeer tevreden over de afwikkeling van mijn bestelling.

Klantenservice was goed. Maar de levering duurde wel wat langer dan ik had gehoopt.

Admiraal de Ruyterweg 40 A

3031AD Rotterdam

Over Sub-Lub

Sub-Lub is een Nederlandse specialist in duik- en watersportartikelen, met een breed assortiment voor zowel recreatieve als professionele duikers. Het aanbod omvat duikuitrusting, snorkelsets, wetsuits, accessoires en onderhoudsproducten van toonaangevende merken. Sub-Lub richt zich op kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak en biedt deskundig advies om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor hun watersportavonturen. Het bedrijf is zowel online als in fysieke winkels actief.