Fijne winkel, hele goede service, uitgebreid aanbod.

Snel , goede communicatie

Snelle goeie communicatie !

Heel goed.....

Bestelling en levering was snel, accuraat....ivm met corona moet de zwembril nog getest worden....komt goed.!!

Ben zeer tevreden over de service van Sub-Lub !

Ben zeer tevreden over de service van de medewerkers van Sub-Lub. Ik kreeg zeer duidelijke antwoorden op mijn vragen over het produkt en dit steeds binnen de 24 uur. Verzending naar België zeer snel en vlot verlopen.

Mooie efficiënte collectie en uitstekende service

Veel keuze en snelle levering

zeer tevreden

De betelde items keurig verpakt en binnen de afgesproken termijn geleverd

sub-lub is goed

buiten de wil om van de winkel zelf is het pakje verkeerd gesorteerd, dit is zeker niet de fout van sub-lub , de winkel zelf is zeker een fijne keuze en ze staan u altijd bij met raad.

Goede bereikbaarheid en nette afhandeling van bestelling

Duidelijke website en het bedrijf was goed bereikbaar voor vragen. Goede service. Product was netjes ingepakt en kon via track & trace de bezorging goed afstemmen.

snel gereageerd op mijn vragen, goed geadviseerd. Product op tijd geleverd. Ben erg tevreden over mijn bestelling.

Snel geleverd. Perfect

Voldaan aan verwachtingen en perfect geregeld. Makelijk te volgen via track and trace

Prima shop

Had al een uitrusting gekocht bij een Sublub winkel. Op zich goed advies gekregen, en de kwaliteit van het gekochte is prima, maar bij het volgen van de cursus bleek dat ik toch nog e.e.a. moest aanschaffen. Klemmetjes om de octopus en manometer vast te maken aan mijn trimvest. Daarnaast was het leuk geweest als ik door de verkoper was ingewijd in eerste beginselen van het gebruik van de duikcomputer. Voor de rest een prima winkel hoor, en je hebt ook wel het idee met professionals te maken te hebben.

Alles was oke

Goede service, snelle levering

Correcte afhandeling van de bestelling en er is direct rekening gehouden met een speciaal verzoek voor een felicitatie kaartje. Dit is erg op prijs gesteld. Zal zeker weer gebruik maken van Sub-Lub (goede selectie van duikspullen!!)

Besteld, betaald, ontvangen.

Ok.

Zeer duikvriendelijk

Echte service, breed aanbod

Mijn Suunto Eo Core is top !

Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe aankoop wat betreft mijn Suunt Eon Core duikcomputer , eindelijk is er een computer op de markt gekomen waar je toch heel veel mogelijkheden mee hebt en toch ook zeer gemakkelijk om op te laden , dus ik zou voor eventuele duikers om deze aan te kopen !

Snel geleverd en goed in gepakt

Top. Goede service.

Super service!!!

Hele fijne service

Ik had voor een collega onderdelen besteld. En deze had een fout met de artikelnummers gemaakt. Dit werd zelf door SUB-LUB opgemerkt. Ik werd gebeld en het werd snel en adequaat herstelt. Dat vond ik echt heel fijn

Snelle service en de medewerker gaf mij goed advies.

Super !!

Super snel levering

Slecht

Op 16 november besteld. Was voor Sinterklaas 5 december. Ondanks telefoontje naar jullie kwam het pakket pas op 7 december aan. Dus.... geen cadeau op onze surpriseavond

Tiptop in orde

Snelle en correcte levering. Stevig verpakt. Bovendien de goedkoopste die ik kon vinden op het net. Zeer tevreden dus.

Snelle service met goed advies over producten.

Ik heb een inruilactie gedaan voor een nieuwe ademset en had goed contact kunnen houden met de werkers van Sublub. Alles ging heel snel en soepel en ik ben blij met mijn nieuwe ademset.

Admiraal de Ruyterweg 40 A

3031AD Rotterdam

Over Sub-Lub

Sub-Lub is een Nederlandse specialist in duik- en watersportartikelen, met een breed assortiment voor zowel recreatieve als professionele duikers. Het aanbod omvat duikuitrusting, snorkelsets, wetsuits, accessoires en onderhoudsproducten van toonaangevende merken. Sub-Lub richt zich op kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak en biedt deskundig advies om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor hun watersportavonturen. Het bedrijf is zowel online als in fysieke winkels actief.