Snelle service met goed advies over producten.

Ik heb een inruilactie gedaan voor een nieuwe ademset en had goed contact kunnen houden met de werkers van Sublub. Alles ging heel snel en soepel en ik ben blij met mijn nieuwe ademset.

Een goede service en levering

Makkelijk bestellen via de site

Goede service!

Goede informatie gekregen. Pakket op tijd gekregen en in goede orde ontvangen.

Altijd prima service, goede prijs, op tijd

Een prima bedrijf niets op aan te merken

SubLub verdient met lof een 5 sterren review

Al jaren bestel ik materiaal voor m'n duikschool in Thailand, daar de kwaliteit van het materiaal bij SubLub echt veel beter is dan wat we hier kunnen aanschaffen. Daarnaast is communiceren met SubLub heel makkelijk en professioneel. Ze leveren naar mijn menig een topservice en bieden vaak een extra service met aparte adressen voor onze on-line bestellingen.

Het was weer zoals te verwachten. Doen wat beloofd wordt.

Ik vind het een goed punt, dat Sub Lub ook direct vanaf de hoofdimporteur direct aan de klant levert, als de voorraad even op 0 staat.

goede en professionele service

xx

Uitstekende levering en service

Snelle levering, juiste artikel ontvangen. Echter door fout van ons een verkeerde maat. Snelle en duidelijke retourhandeling. Nieuwe levering al zelfde dag als binnenkomst retour verstuurd. Top!

Uitstekende service

Mijn vaste adres, vanwege goed assortiment en uitstekende service

Nette en snelle levering van mijn bestelling. Goede service.

Vriendelijk en deskundig.

Vriendelijke en deskundige medewerkers , die mijn bestelling correct afhandelen.

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding

- Zoeken, bestellen en betalen vanaf de website gaat vlot en foutloos - Levering ging sneller dan verwacht - Kwaliteit van het product voldoet aan de verwachtingen - Prijs ligt in de lijn van de verwachtingen Kortom vlot en correct

Klantvriendelijk

Ik word altijd goed geholpen!

Super service ...

Bestellen en 2 dagen erna in huis ... super

Ben zeer tevreden!

Een prima product, en een zeer goede uitleg van de zeer vriendelijke winkelmedewerker in Amstelveen!

Keurige levering van mijn bestelling

Eenvoudige en duidelijk website die bestellen eenvoudig maakt! Bestelde producten keurig geleverd en juist gemonteerd. Geen energie in bla bla maar wel in service en Quality!

Heel tevreden over de service

Heel tevreden over de service. De bestelling is correct en snel afgehandeld. Er was een probleempje met een accessoire en zonder poespas is dit onmiddellijk geregeld.

zeer goed

Zonder problemen en vlot. Onze club zal zeer te vreden zijn.

Prima geholpen

Veel keus en prima geholpen

Goed.

Ik heb nog nooit wat besteld bij SubLub. Deze bestelling was deels een verkeerd product en heb geen idee wat ikzelf (of andere duikers) met dat product moeten?? En terug sturen kost meer dan het product. [email protected]

Duidelijk en kennis van zaken.

Vriendelijk,ook buiten de winkel uren. Komt de afspraken die zijn gemaakt na.

keurig volgens afspraak, professioneel

overzichtelijke site precies in de doelgroep... mooie artikelen

...

...

Ze doen wat ze zeggen en mailen!

Citizen horloge

Goede product omschrijving, mooie prijs. Versturen naar België vlot verlopen. Tevreden klant.

Admiraal de Ruyterweg 40 A

3031AD Rotterdam

Over Sub-Lub

Sub-Lub is een Nederlandse specialist in duik- en watersportartikelen, met een breed assortiment voor zowel recreatieve als professionele duikers. Het aanbod omvat duikuitrusting, snorkelsets, wetsuits, accessoires en onderhoudsproducten van toonaangevende merken. Sub-Lub richt zich op kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak en biedt deskundig advies om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor hun watersportavonturen. Het bedrijf is zowel online als in fysieke winkels actief.