Zij hebben mij goed geholpen bij het selecteren van onderdelen voor mijn octopus. Echt top. en snel geleverd conform afspraak.

Bestelling geplaatst voor mares cruise pearl. Normaliter gewend dat een bestelling dan binnen enkele werkdagen geleverd wordt. Dit was niet zo. Telefonisch contact gehad en er werd mij verteld dat de bestelling bij mares gedaan was. Ik weet dat mares wat langere levertijden heeft. Enkele dagen later kreeg ik een mail dat mijn bestelling onderweg was. 2 werkdagen later was het in huis. Keurig

superwinkel, zowel online als live ( zuidlaren )

goed assortiment. in de winkel is deskundig advies.

snelle levering !

top

goede service. prima prijzen en vriendelijk personeel.

goede service. prima prijzen en vriendelijk personeel.

Super Duikwinkel met prima service !

Vriendelijke, behulpzaam, ruim assortiment, verstand van zaken !

Prettig en erg klantvriendelijk. Er wordt ruim tijd gegeven aan informatie. Je mag het nieuwe product uitproberen als je wilt. Geen druk > Richard is rustig en eerlijk.

Goede kennis overdracht, mooie geordend winkel

Wij zijn super netjes zorgvuldig geholpen. Met een goede duidelijke kennisoverdracht. Mooie duidelijke rustige winkel.

Netjes en op tijd geleverd..

Goed advies en alle tijd

Goed advies gekregen bij het kopen van een duik pak. Wil je het nog een keer passen geen enkel probleem want het moet wel goed zitten.

Prima service!!!

Kan ik niets aan toevoegen.

Vinnen zijn waarschijnlijk prima

Helaas geen voorraad dus geen mogelijkheid om te passen.

Ze nemen de tijd voor je, leggen dingen uit indien nodig. En zijn gewoon aardige mensen in Zuidlaren.

De service is zoals altijd goed

Bestelde artikelen zoals beloofd.

Top service, goede prijzen

Vrijwel mijn volledige duikuitrusting is aangeschaft bij Sublub Voerendaal. Vragen per mail, zowel naar de hoofdvestiging in Rotterdam als specifiek naar Voerendaal werden snel en vakkundig beantwoord. Bij aankomst in de winkel werd er alle tijd genomen om mijn pakset met me uit te zoeken, waarna we nog bijna een uur bezig zijn geweest om het harnas van mijn backplate/wing setup op maat te maken. Ook bij het aanschaffen van een fles en automatenset ben ik bijzonder goed geholpen. Nergens werd ik geleid naar opties die nodeloos duur waren, terwijl er volop werd meegedacht over wat voor mij zou werken. Topzaak, ik ga hier nog heel lang klant blijven!

Prima afhandeling

Geleverd wat besteld.

Prima service en goede raad.

In de winkel perfect bijgestaan met goede raad en tips. Kiezen niet direct voor de duurste optie. Bijbestellen online liep prima. Absoluut mijn duikwinkel!

Verward

levering niets op aan te merken zeer snel De garantie zegel van de genius was al gescheurd dus ik heb dan 660 euro betaald voor een 2dehands toestel??

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit

Perfecte duikbril. Sluit goed aan. Snelle levering en goede prijs.

Slecht. Dozen schuivers.

Dingetje bestellen gaat goed. Maar bij een serieus probleem laten ze je in de steek. Droogpak van Bare daar gekocht. Na drie duiken al lek. Geen vervangend pak gekregen, maar het pak werd geplakt. Daar gaat dus je nieuwe pak a la 1000 euro gevoel. Natuurlijk vooral slecht van BARE. Daar ga ik NOOIT meer een pak van kopen en raad iedereen die ik spreek ook aan om geen pak van BARE te kopen. Maar Sub-Lub verkoopt dit slechte pak en spant zich niet in voor mij richting Bare. Na eerste plakbeurt na 2 duiken weer lek. Waarschijnlijk op dezelfde plek, ik heb geen nieuwe plakstickers meer kunnen ontdekken na de 2de reparatie. Nu na een jaar lekt mijn pak nog steeds op dezelfde plek en sinds vandaag is er een plek bijgekomen bij de loosnippel op de arm. Ik ben benieuwd naar de "geweldige" service die ik nu weer zal gaan krijgen van Sub-Lub en BARE.

perfect!

Kreeg wat ik graag wilde en had besteld..

Zoals gebruikelijk bij Sublub: alles correct

Goede persoonlijke benadering

fijne mensen...of je nu beginner of gevorderd bent altijd prima advies.. Toppertjes daar in Zuidlaren.

Super!!!

Een artikel besteld, die te klein was. Hierop andere artikelen gezien. Dit was voor ons niet duidelijk. Hierop Sublub gebeld. Heel netjes en correct te wordt gestaan door Suzanne. Helder en duidelijk advies gegeven, waarvoor zij ook de tijd voor nam. Op basis van haar advies een ander artikel besteld.

Prima, prettige mensen, prima geholpen

Dit geldt vooral voor filiaal Voerendaal

Admiraal de Ruyterweg 40 A

3031AD Rotterdam

Over Sub-Lub

Sub-Lub is een Nederlandse specialist in duik- en watersportartikelen, met een breed assortiment voor zowel recreatieve als professionele duikers. Het aanbod omvat duikuitrusting, snorkelsets, wetsuits, accessoires en onderhoudsproducten van toonaangevende merken. Sub-Lub richt zich op kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak en biedt deskundig advies om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor hun watersportavonturen. Het bedrijf is zowel online als in fysieke winkels actief.