top!

Duidelijke website, makkelijk te bestellen, snelle levering en prima verpakt.

Super winkel

Service staat hier hoog in het vaandel

De communicatie met SubLub loopt zéér goed alsook de service. Producten worden vaak sneller geleverd dan dat de leveringstermijn aangeeft. De bestellingen worden goed opgevolgd en indien er opmerkingen of bijkomstige vragen zijn, dan hoor je het als klant onmiddellijk.

Makkelijke procedure. Heldere uitleg. Nog belangrijker, het klopt allemaal

toffe winkel

zeer behulpzaam en vriendelijk personeel

zeer vriendelijk ,behulpzaam en deskundig personeel

Zeer goed en deskundig

Altijd perfect

Goede producten en perfecte service

Super en snel geleverd

Mooie site en zėėr fijn te winkelen en op te volgen van uw bestellingen

Goed geholpen

Goed geholpen

Prima, snelle levering!

En nog een extraatje als verrassing

Prima, snel

Snel telefonisch geregeld,

Alles is vlot verlopen,

De bestelling van de 2 artikelen is vlot en vlug verlopen. Niets op aan te merken.

Goede snelle service

Finnen zijn erg mooi en goed afgewerkt

super

geweldige service

Goede service, snelle levering.

Voor het eerst besteld, snel bezorgd!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd, goed gemonteerd.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd, goed gemonteerd.

Helemaal toppie geregeld

Toppie

Altijd vriendelijk en goede service

Kom graag bij Sub-Lub Voerendaal. Altijd vriendelijk, nemen de tijd voor je en goede service.

Zoals altijd hartstikke goed geholpen door SubLub Rotterdam :-)

Vakkundig en zeer vriendelijk personeel. Weten antwoord op al je vragen.

Snelle levering, goeie prijs

Al jaren koop ik het meeste van mijn duik materiaal bij Sublub en nog nooit problemen gehad. In tegendeel, de service is super

Helaas was 1 artikel opeens niet leverbaar, rest qua maat te klein

Bestelling gedaan waarin alles " op voorraad" zou zijn. Helaas werden wij een paar dagen erna gebeld dat er iets niet meer was. Kan gebeuren. Alternatieven waren echter veel duurder, dus dat was erg jammer. De overige bestelde pakken waren besteld via de maattabellen en ervaringen met het merk, maar helaas allemaal te klein. Met meerdere duikers in het gezin op zich geen probleem, maar het was wel jammer.

toppers en snelle levering

top

snel en goed verpakt aangekomen

Goede communicatie, adequate levering, snelle verwerking retourzending

De levering werd tijdig verzonden en juist aangeleverd. Geretourneerde artikelen en de daar bijbehorende restitutie werden snel verwerkt. Daarnaast bleek mijn levering (door TNT) op het verkeerde adres afgeleverd te zijn. Hierover ook direct Sublub geïnformeerd, zij hebben direct gereageerd en geassisteerd om dit probleem op te lossen. Ik zou hier zonder enige twijfel nogmaals een bestelling plaatsen.

Zeer mooie aanbiedingsprijs voor een duik kluis

Snelle levering van een fantastisch onverwoestbaar horloge

Admiraal de Ruyterweg 40 A

3031AD Rotterdam

Over Sub-Lub

Sub-Lub is een Nederlandse specialist in duik- en watersportartikelen, met een breed assortiment voor zowel recreatieve als professionele duikers. Het aanbod omvat duikuitrusting, snorkelsets, wetsuits, accessoires en onderhoudsproducten van toonaangevende merken. Sub-Lub richt zich op kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak en biedt deskundig advies om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor hun watersportavonturen. Het bedrijf is zowel online als in fysieke winkels actief.