Pluspunten

Goede prijzen en snelle levering zoals afgesproken

Pluspunten

The website exists also in English. As the products I ordered exists in two versions, the seller checked with me which oneI preferred.

Although the product was indicated as being in stock, it was shipped one week after the order.

Pluspunten

super positief over de service die Sub-Lub. Al 2 keer wat bestelt en ben beide keren super goed geholpen. Voor al uw duikspullen zou ik Sub-Lub zeker aanraden.

Pluspunten

Zeer snel geleverd en goede prijs kwaliteit

Pluspunten

Vriendelijk personeel. Vinden het leuk je te vertellen over de verschillende materialen en je voor te lichten, hebben hart voor de duiksport.

Pluspunten

Op de duikbeurs tegen een mooie prijs 2 trimester gekocht. 1 vest was niet de juiste maat en zou nagestuurd worden. Op de dinsdag na de beurs was het juiste vest al keurig geleverd. Prima service conform afspraak.

Pluspunten

Snelle en correcte service.

Pluspunten

Het is snel en makkelijk te bestellen

Pluspunten

Levertijd sneller dan verfwacht op ons dorp, waar doorgaans alles een dagje later komt

Pluspunten

Wordt er goed en snel geholpen. Fijn hoe ze alles uitleggen en je de juiste informatie geven.

Pluspunten

Sublub heeft een uitstekende klantenservice! Ik miste een duikkap bij een bestelling en deze werd zonder probleem enkele dagen later aan huis geleverd. Snelle en vriendelijke service!

Pluspunten

Freundlich, kompetente Beratung,

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering

Pluspunten

We hebben een bestelling geplaatst, en deze is zeer snel en correct afgehandeld , ik ga dit in de toekomst wel vaker doen !

Pluspunten

Geven een Vriendelijk behulpzaam goed advies.

Pluspunten

Beautiful item. New and intaced. Looks very expensive. Great delivery

Pluspunten

Внимательное отношение к покупателям,быстрая доставка.Очень большой выбор запасных частей к регуляторам Mares.

Pluspunten

snelle service en voortreffelijke afhandeling.

Pluspunten

Altijd erg tevreden

Pluspunten

Goede hulp

Admiraal de Ruyterweg 40 A

3031AD Rotterdam

Over Sub-Lub

Sub-Lub is een Nederlandse specialist in duik- en watersportartikelen, met een breed assortiment voor zowel recreatieve als professionele duikers. Het aanbod omvat duikuitrusting, snorkelsets, wetsuits, accessoires en onderhoudsproducten van toonaangevende merken. Sub-Lub richt zich op kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak en biedt deskundig advies om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor hun watersportavonturen. Het bedrijf is zowel online als in fysieke winkels actief.