persoonlijk en snel

je wordt snel geholpen in een persoonlijke sfeer. Eerlijke winkel

Mooi Citizen duikhorloge

Goede Black Friday deal. Eindelijk mijn droom horloge bemachtigd. Snelle levering. Enorm blij mee. Thnx SubLub

Correcte winkel.

Top winkel !

Alles tot in de puntjes geregeld.

Alles wat ik heb besteld is binnen korte tijd geleverd.

Klantvriendelijk en heel behulpzaam

Goed bereikbaar. Weten van elkaar wat ze doen. Producten snel geleverd. Na aflevering nog mooi bedankje via de mail.

Alles snel geleverd

Alles vlot geleverd, wel gescheiden zendingen, dat was verwarrend. Maar alles binnen en het wekts naar behoren!

Supervriendelijk

Vriendelijke baas helpt goed goede service

Snelle en correcte levering. Mooie black friday aanbieding

Goede service en advies

Op zoek gegaan naar eenpassend duikpak voor onze zoon. Meerdere maten gepast om te kijken welke maat hem goed zat. Uiteindelijk op basis daarvan de juiste maat besteld. Prima service van de heren!

Prima ervaring met Sublub. Het zou helemaal mooi zijn als ze even een berichtje hadden gestuurd dat de bestelde duikcomputer wat later geleverd wordt. Wel snelle telefonische reactie na mijn vraag per mail over levering. Factuur was er wel snel met uiterste vervaldatum erg kort na uiteindelijke levering.

100% korrekt!

Ik had oa. een duikmasker Scubapro Crystal Vu in een bepaald kleur besteld.Het zou echter te lang duren eer ik die zou geleverd krijgen. Probleemloos ander kleur gekozen en vlug geleverd gekregen :) PS Duikers,ik kan jullie dit masker aanbevelen!

Bizar

Wat ik in eerste instantie had besteld werd geschrapt door leverancier.de rest had ik bijbesteld om aan gratis verzending te komen....

Good price, free and fast delivery to Belgium Thanks

Goede prijzen, goed assortiment, goede logistiek

Van selectie tot levering, helemaal zoals ik het verwachtte!

Automaat ontvangen voor mijn vakantie!

Altijd snel en betrouwbaar.

Ik bestel er vaker, kom ook wel eens in de winkel. Hebben er ook nog eens verstand van.

Ik bestelde een duikcomputer met Boot en plastic shield voor over het scherm. Ik kreeg hem keurig netjes nieuw in doos, maar alles zat al gemonteerd! Wat een service!

Snelle en betrauwbare online winkel

Een snelle levering en een goede service

Spullen naar verwachtig

Bestelde materialen bungees en alv houder zijn naar verwachting.

Goed.

Was kleine bestelling en niet direct verkrijgbaar. Het kwam aan!

Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en rekening gehouden met wat voor duiker ik ben. Heldere uitleg over de verschillende duikcomputers zodat ik zelf een goede keus kon maken.

Snelle levering goede uitleg met andere worden helemaal top.

Gewoon goed

Ze doen wat ze zeggen

Betrouwbaar, degelijk,

Degelijk vakmanschap bij onderhoud en herstellingen van duikmateriaal. Hier koop je in vertrouwen.

Admiraal de Ruyterweg 40 A

3031AD Rotterdam

Over Sub-Lub

Sub-Lub is een Nederlandse specialist in duik- en watersportartikelen, met een breed assortiment voor zowel recreatieve als professionele duikers. Het aanbod omvat duikuitrusting, snorkelsets, wetsuits, accessoires en onderhoudsproducten van toonaangevende merken. Sub-Lub richt zich op kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak en biedt deskundig advies om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor hun watersportavonturen. Het bedrijf is zowel online als in fysieke winkels actief.