Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en rekening gehouden met wat voor duiker ik ben. Heldere uitleg over de verschillende duikcomputers zodat ik zelf een goede keus kon maken.

Snelle levering goede uitleg met andere worden helemaal top.

Gewoon goed

Ze doen wat ze zeggen

Betrouwbaar, degelijk,

Degelijk vakmanschap bij onderhoud en herstellingen van duikmateriaal. Hier koop je in vertrouwen.

precies volgens verwachting

trimvest werd in goede staat op het juiste moment geleverd. Niks op aan te merken.

Leveren zoals afgesproken

Goed product en snel geleverd

Fijne website en ruime keus in kwaliteitsproducten. Daarnaast ook snel geleverd.

Ruime keuze en tedelijke prijzen.

Snelle afhandeling en verzending.

Mijn favoriete duikwinkel

Sublub heeft een zeer uitgebreid assortiment. Bestellen is simpel en hun klantenservice is altijd snel en met een glimlach.

Fijne zaak met fijn personeel

Altijd vriendelijk en behulpzaam zonder op te dringen.

Ideale duikwinkel

Goed geholpen tijdens reguliere onderhoud duikcomputer en ademautomaten. Geadviseerd qua duikbril op sterkte en tevens ruimte opgelost door een TEK broek. Nooit geweten of gezien dat deze bestond.

Zeer tevreden.

Nog steeds zeer tevreden.

Geweldige service

Great shop, highly recommend

Friendly staff who respond quickly to your questions by email and help you find the right product. Definitely recommend this shop, thanks!

Erg goede en snelle service.

Mijn adres was niet goed doorgekomen bij de bestelling. Dat is door sub-lub gelijk aangepast. Perfect!

Very good service

They had what I needed in stock - so fast delivery

Zo moet het!

Duiktas besteld van Mares en deze werd eerder afgeleverd dan gemeld. Ook het feit dat het geleverde materiaal exact overeen kwam met het in de webshop uitgezochte materiaal 》》 helemaal top!

Snelle reactie

Ik had een vraag over een slang gesteld buiten sluitingstijd . Ik kreeg vrijwel direct een antwoord. Gewoon weer super service.

Top !!

Het was helemaal top !!

Geen bericht bij 5 keer langere levertijd

Duikmasker op sterkte besteld ruim 1 week voordat we op duikvakantie zouden gaan. Website gaf levertijd aan van 2 werkdagen. Na 4 werkdagen nog geen verzendbevestiging en daarom zelf gaan bellen. Blijkt de levertijd ruim 2 weken te bedragen. Het kan dat artikelen een langere levertijd hebben, maar zou dan verwachtten dat je daarover geïnformeerd wordt per mail of telefoon

Uitstekende service en een scherpe prijs

Er bleek iets niet helemaal vast te zitten in mijn eerste trap. Kon meteen langskomen wanneer ik maar wilde. Vastgezet en meteen uitgebreid advies gekregen over het probleem en hoe het te voorkomen. Er werd uitgebreid tijd voor genomen. Topshop in Voerendaal!!

Goede prijs en snel geleverd

Sublub hanteert gunstige prijzen en levert zo als men beloofd. Product word keurig verpakt.

Heel goede service

Heb semi dry besteld in voerendal daar geplaast was te klein en zij hebben een ander besteld en de levering termijnen waren juist plus pers heel goed

Op tijd, correct en klantgericht

Toch nog even bellen of ik besefte dat mijn bestelling niet de volgende dag geleverd zou worden. Wat een service!

Prima levering

Levering op tijd..

Admiraal de Ruyterweg 40 A

3031AD Rotterdam

Over Sub-Lub

Sub-Lub is een Nederlandse specialist in duik- en watersportartikelen, met een breed assortiment voor zowel recreatieve als professionele duikers. Het aanbod omvat duikuitrusting, snorkelsets, wetsuits, accessoires en onderhoudsproducten van toonaangevende merken. Sub-Lub richt zich op kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak en biedt deskundig advies om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor hun watersportavonturen. Het bedrijf is zowel online als in fysieke winkels actief.