Op tijd, correct en klantgericht

Toch nog even bellen of ik besefte dat mijn bestelling niet de volgende dag geleverd zou worden. Wat een service!

Prima levering

Levering op tijd..

Prima, zoals verwacht

Een hogedrukslang en middendrukslang besteld voor een stage. Levering zoals gewoonlijk enkele dagen later. Op de producten zelf valt niets aan te merken.

snel en goed

heel correct

Zeer vlotte behandeling van mijn aankoop.

Mijn product werd keurig en netjes verzonden.

Betrouwbaar en op tijd

Zeer goede ervaring m.b.t. levering spullen Metalsub. Super. Lamp, mount en haarspeld voor quick release.

pro et rapide

Service très pro et rapidité pour envoyer et recevoir le colis. Merci

Altijd persoonlijk en kundig

Kom graag bij Sublub in Voerendaal. Richard en zijn team zijn kundig en altijd bereid mee te denken en dingen toe te lichten en uit te leggen.

Zondag een Ademautomaat besteld. Woensdag was het al bezorgd. Super service

Duidelijk, en nakomen van levering.

Netjes vermeld levertijd, was zelfs binnen voor dexe tijd. Afleveren mogelijk direct via afhaalpunt. Wederom prima tevreden over sublub.

Maken levertijd waar

Vlotte levering van bestelde producten

ik wil iets retourneren maar krijg geen antwoord of men akkoord is

Het bestelde product paste niet (duikpalmen geven aan maat 35-39 maar zelfs met schoenmaat 36 kon ik er niet in. Vermits ik op reis vertrek kan ik geen week wachten op antwoord om terug te sturen dus heb dit dan maar op goed geluk gedaan.

professionele en supersnelle hulp

niettegenstaande het product niet in de winkel aanwezig was werd het op relatief korte tijd aangeboden.

Prima site en goede service. Levering zoals beloofd.

Duidelijke site en goede service

Please communicate in English

… or at least include a translation. Otherwise great!

Gewoon goed

Goede en complete uitleg. Alle vragen fatsoenlijk beantwoord. Smiddags gekocht en s’avonds al een gelukkige droge duiker. Top.

Een uitgebreid assortiment en goed geholpen

Een goede service en korte levertiid. Een aanrader

Een bestelling geplaatst. Van Sublub vlot een bevestiging maar nog niet van de bezorgdienst. Na telefonisch contact met Sublub is het hen gelukt meer snelheid achter de bezorging te krijgen. Erg fijn.

Persoonlijk, advies op maat

Bij Sub-Lub nemen ze nog echt de tijd voor de klant. Uitgebreide uitleg gekregen over de werking van de verschillende duikcomputers. Menu's doorgelopen. Nadat we de 1e keer toch nog twijfelden, het gaat tenslotte over een flink bedrag, kregen we de 2e keer opnieuw een uitgebreide uitleg, zonder haast, in alle rust. Niets opgedrongen. Ontzettend blij met de gemaakte keuze.

Ruime collectie en deskundig advies

SubLub heeft een grote collectie en je kan ze altijd bellen of mailen als je vragen hebt. Ik had deze keer mijn bestelling laten bezorgen in Amstelveen om de bestelde spullen meteen te kunnen passen. Jeroen is enorm vriendelijk en deskundig. Is transparant in het geven van advies en wil alleen maar het beste voor zijn klanten. In de vestiging in Rotterdam heb ik ook alleen maar positieve ervaringen, zeer vriendelijk personeel en denken echt met je mee wat het beste bij je past. Voor mij is SubLub echt een enorme aanrader.

Prima advies, weet waar ze over praten

Prima advies ontvangen bij het aanschaffen van een nieuw droogpak.

Snelle en fijne service

Goede service en denken met je mee. Ook het contact verloopt soepel en snel.

uitsekend

uitstekend

Goed advies. Spullen op voorraad. Makkelijk ruilen

Spullen Online gekocht kom in winkel worden ingeruild. Goed advies. Spullen op voorraad Artikelen voor duiken en voor open water zwemmen.

Goed en goedkoop!

Duikhorloge was zeer scherp geprijsd. Prettige klantenservice. Verder alles snel en netjes geleverd.

Admiraal de Ruyterweg 40 A

3031AD Rotterdam

Over Sub-Lub

Sub-Lub is een Nederlandse specialist in duik- en watersportartikelen, met een breed assortiment voor zowel recreatieve als professionele duikers. Het aanbod omvat duikuitrusting, snorkelsets, wetsuits, accessoires en onderhoudsproducten van toonaangevende merken. Sub-Lub richt zich op kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak en biedt deskundig advies om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor hun watersportavonturen. Het bedrijf is zowel online als in fysieke winkels actief.