Goed en goedkoop!

Duikhorloge was zeer scherp geprijsd. Prettige klantenservice. Verder alles snel en netjes geleverd.

Levertijd klopte niet, afhandeling verder prima

De levertijd stond omschreven al 1-2 dagen, maar het fototoestel bleek niet op voorraad, na een week heb ik gebeld omdat ik nog niets gehoord had. Er is toen snel gehandeld, binnen een week had ik het toestel alsnog in huis. Ik had graag in de webshop bij het artikel gezien dat het niet op voorraad was. Afhandeling was verder prima.

Werkt goed. Mooie maat voor vrouwen. Ben er zeeer blij mee

Bestelling was in korte tijd bezorgd.

Snelle levering.

Prima.

Keurig verpakt product, snelle levering, goede prijs.

Service super

Net geholpen ook vragen beantwoord. Gewoon goed

Denken mee en zorgen dat alles op tijd aankomt.

Drie bestellingen gedaan. Vlotte communicatie en flexibele oplossingen bij een gevraagde wijziging.

Top!!

Zeer behulpzaam. Snelle levering en vriendelijk

Zeer positief

Timing levering zoals voorzien, goed verpakt!

top

op tijd geleverd top product

grote variatie en goede prijs / kwaliteit

Bijna alles is beschikbaar voor recreational en technical duikers, enig minpuntje is dat postnl het pakket een week vast houdt voordat ze het opsturen, maar daar kan sub-lub niets aan doen

Zeer klantvriendelijk.

Klantvriendelijk en responsief.

Ok

Ok

Goede service en snelle levering

vriendelijk en behulpzaam

via e-mail werden mijn vragen correct beantwoord. Ondanks aangekondigde leveringsproblemen was het besteld artikel vrij vlug ter plaatse.

Super snel en keurig verpakt

Super snel geleverd en uitstekende dienst

Heel tevreden

Na online bestelling , de spullen afgehaald in het filiaal Amstelveen Netjes en snel geholpen met goede uitleg.

Fijne en goed advies en service

Klantgericht en klantvriendelijk.

Probleem snel opgelost

DHL was het pakket kwijt sublub heeft het angerlo opgelost

Prima,

Het versturen van het ene naar het andere filiaal duurde vreemd genoeg wel erg lang maar verder oke

Uitstekende service

Uitstekende service

Vriendelijk en duidelijk

Een hele duidelijke website, heb je vragen omtrent artikelen, dan zijn de medewerkers van SubLub erg vriendelijk en correct.

Snelle levering, fijne customer service en de geleverde spullen waren allemaal goed.

Admiraal de Ruyterweg 40 A

3031AD Rotterdam

Over Sub-Lub

Sub-Lub is een Nederlandse specialist in duik- en watersportartikelen, met een breed assortiment voor zowel recreatieve als professionele duikers. Het aanbod omvat duikuitrusting, snorkelsets, wetsuits, accessoires en onderhoudsproducten van toonaangevende merken. Sub-Lub richt zich op kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak en biedt deskundig advies om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor hun watersportavonturen. Het bedrijf is zowel online als in fysieke winkels actief.