Alles goed! Van bestelling tot levering.

Geweldige leverancier.

Winkel top! Verzending flop!

Goederen pas na 1 week geleverd, ookal is alles op voorraad…

Supersnelle levering helemaal top .

Binnen recordtijd geleverd ...... zoals steeds :-)

goed en snel geregeld

goed / prettig

Nooit meer zoeken naar toilet

Prima oplossing, makkelijk te gebruiken.

Snel en makkelijk

Ik had zo gevonden wat ik nodig had dankzij de zoek kolommen besteld en een dagloner in huis wat ik ook erg fijn vond was de afterpay en geen klant echt helemaal top

Fantastische service

Gewoon een degelijke winkel die meedenkt met de klant. Ik moest een neoprene maskstrap hebben dat specifiek besteld moest worden, met een levertijd. In plaats van me te laten wachten, kreeg ik de strap van een set mee. Top!

2 mooie sets van snorkels met Mares brillen besteld. Werd netjes teruggebeld toen ik vraag had en goed geholpen!

Meer dan een week levertijd, terwijl de artikelen voorradig waren.

Ik wil best trouw blijven aan Sublub en bij jullie mijn bestellingen blijven doen, maar als ik het elders bestel heb ik het morgen in huis. Via jullie moet ik vaak een week of meer wachten, terwijl de artikelen volgens de website op voorraad zijn.

Bestelling en levering vlot verlopen

Al enkele malen besteld en alles loopt goed, ook is er iets in backorder een vlotte opvolging

Ik heb 1 opmerking het zou mooi zijn wanneer je een horloge verstuurd, dat hij op de goede tijd staat en datum :-)) Mvg Ron

Goede ervaring .product snel in huis .

Alles netjes optijd geleverd

Mooie en uitgebreide site

Goede en servicegerichte webshop!

Heel goede ervaring. Vanwege vakantie en levertijd zijn in overleg een alternatieve zwemflippers geleverd zodat ze nog mee konden op vakantie, top!

Helemaal top

Makkelijke keuze en snelle levering en goede service!

Uitstekend!

Afgaande op advies van vrienden heb ik de apeks automatenset gekocht. Google bracht mij naar de goedkoopste aanbieder, want ik ben en blijf natuurlijk wel een Nederlander...

Prima,

Eerste zending niet compleet, maar bliksemsnelle nalevering.

Excellent service

I bought an excellent Bare dry suit for a good price. The people on the shop very nice and kind. They allow you to choice the suit that you want o. Their web site and you can choose to be send to the shoot where you can try it on an d keep it if you like. It. I asked them to change the details of the bill so my boss can get pay for and the did it. Fantástico servicio post venta, muy recomendable

Very happy!

Very good service,quick delivery,good quality

Als klant eerst in de winkel geweest, waar de verkoper weinig/geen interesse had voor mijn vragen

Allereerst fysiek in de winkel geweest, waar de verkoper weinig tot geen interesse had in het geen ik zocht. En uiteindelijk toch maar wegens tijdsgebrek van mijn kant via internet gekocht. Waarbij ik twijfel of ik de juiste aanschaf heb gedaan. Was ik maar beter in de winkel geholpen.

Netjes

Ik heb telefonisch contact gehad. Telefonisch goed geholpen en zo vlot de bestelling kunnen doen. De pakketten zijn in 2x verstuurd. Netjes afgehandeld. Super service.

Zoals beloofd

Levering volgende werkdag zoals beloofd. Eerst een model besteld wat niet beviel; ook de retour procedure ging vlekkeloos. Ik ben blij met m’n Citizen NY0040.

Uitstekend geholpen

Prima seevice, goede info, behulpzaam.

Super, geweldige en vooral vriendelijke service

Gewoon perfect geholpen.

Verkopers met kennis en ervaring

Zeer behulpzame verkopers met zelf veel ervaring en kennis.

Admiraal de Ruyterweg 40 A

3031AD Rotterdam

Over Sub-Lub

Sub-Lub is een Nederlandse specialist in duik- en watersportartikelen, met een breed assortiment voor zowel recreatieve als professionele duikers. Het aanbod omvat duikuitrusting, snorkelsets, wetsuits, accessoires en onderhoudsproducten van toonaangevende merken. Sub-Lub richt zich op kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak en biedt deskundig advies om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor hun watersportavonturen. Het bedrijf is zowel online als in fysieke winkels actief.