Goede shop. Veel aanbod en snelle levering

Artikelen zijn makkelijk te vinden en te vergelijken en de levertijd wordt vermeld indien mogelijk. Fijne winkel

Prima product, prima prijs en een prima service

Bestelde product was duidelijk omschreven en voldoet aan de verwachting. Netjes geleverd (online besteld) en de communicatie vanuit Sublub was uitstekend

Altijd uitstekende service en denken mee over geschikt materiaal

Altijd uitstekende service en denken mee over geschikt materiaal.

Heb een andere tankhandvat gekregen dan op de foto en deze is te klein

Heb een andere tankhandvat gekregen dan op de foto en deze is te klein dus product was niet goed. Tanknetje voor de 12 liter was wel goed

Bekwame vakmensen

Werd goed gehilpen en goede uutleg gekregen

niet op tijd geleverd!

De aankoop van het product is prima de levering rampzalig, het was voor een verjaardagskado, het zou op tijd hier zijn , maar nee hoor,,heel vervelend.

Enorm snel

Kan niks negatief verzinnen. Bestellen ging prima, betalen en een dag later binnen. DHL app geeft alles weer. Helemaal top.

Niet compleet

Miste een passend onderdeel

Great e shop !

Alweer een super virendelijke, snelle en heel correcte service.. Fijne lui die SubLubbers..

Altijd vriendelijk en klaar staan om je te helpen

Vlot en goede kwaliteit

Zeker nog dingen bestellen

Snelle levering!

Snelle levering en artikel precies zoals omschreven op de site.

goede kwaliteit snelle levering

goede kwaiteit makkelijk zoeken

Te kleine maat besteld! Een belletje en de volgende dag goeie maat in huis!! Top.

Goed advies en volgende week spullen ophalen

Service staat hoog in de vaandel bij Sub-Lub. Werd continue op de hoogte gesteld betreffende de status van mijn bestelling. Is een aanrader.

Goede communicatie rond product dat niet tijdig geleverd kom worden

Zeer tevreden over de service.

Duikbril en automaten

Duikbril via internet besteld,snel geleverd. Mijn automaten in Nieuwegein gekocht, je word rustig en goed geholpen. Goed advies en lekker koffie.

Zeer snel geleverd

Zeer snel en netjes geleverd

Doet als je moet!

Één keer uitgeprobeerd op het toilet om eventuele ellende te voorkomen. Ging in 1x goed. Gewoon de aanwijzingen strikt opvolgen. Meteen in gebruik genomen. Doet wat het belooft: afvegen is ik droog, uitslaan is tuit droog. Helemaal top!

Prima ervaring, goede service

Ik ben goed geholpen. En er was een snelle levering. Als enig puntje van kritiek zou ik willen noemen dat het wel handiger zou zijn om op de site direct te kunnen zien of iets leverbaar is. Maar verder ben ik heel goed en vriendelijk geholpen. En is er meegedacht in een alternatief toen hetgeen ik zocht er niet was

Perfecte service.

Door een lek in mijn vest had ik een nieuwe nodig, voor een speciality cursus. Dit was allemaal krap dag, maar toch op tijd binnen gekregen. Na wat proberen toch besloten om een extra adapter plate te bestellen. Hier zat nog maar een dag tussen de bestelling en de cursus. Zelfs die is op tijd bezorgd. Ik was de dag van bezorgen niet thuis, maar vond het pakketje bij de deur. Ik denk dat ze dit zelf hebben bezorgd want de koerier kwam die dag niet.

Supersnelle service

Makkelijk te bestellen en een supersnelle bezorging... toppie!

aankoop

perfect

Snelle levering en zeer professioneel advies.

Bestelling op een feest dag geplaatst 2 dagen later bericht gehad derde dag in huis.

Admiraal de Ruyterweg 40 A

3031AD Rotterdam

Over Sub-Lub

Sub-Lub is een Nederlandse specialist in duik- en watersportartikelen, met een breed assortiment voor zowel recreatieve als professionele duikers. Het aanbod omvat duikuitrusting, snorkelsets, wetsuits, accessoires en onderhoudsproducten van toonaangevende merken. Sub-Lub richt zich op kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak en biedt deskundig advies om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor hun watersportavonturen. Het bedrijf is zowel online als in fysieke winkels actief.