Goede website, prijs en levering

Bestellen zoals het hoort. Goede site en geleverd zoals beloofd. Prima dus

Duidelijke website en prima spullen

Idem

Goede duikwinkel met groot assortiment en snelle levering.

Ik koop regelmatig iets bij Sublub, ze hebben altijd wel een goede deal voor mij klaar en hebben een mooi assortiment.

Netjes bezorgd

Leuke website en snelle levering

Mooie aanbieding en gekregen wat ik bestelde. Handige Duiktrolley

Wat een top service!

Mijn product was niet op voorraad en er is zo goed meegedacht aan een alternatief. dat is meer dan geslaagd! De volgende dag is alles geleverd! Dank Sublub

Heel sterk klant gericht

Heb wat problemen met de bezorger gehad waarbij Sublub prima het probleem oppakte en alles tot een goede einde heeft gemaakt.

Bij Sublub krijg je eerlijk advies op maat, je wordt goed geholpen.holpen

Eerlijk verhaal. Goede kwaliteit. Advies op maat.

Vlote snelle en duidelijke levering

'keb wat duik spullen besteld Niet alles was direct leverbaar Sub-Lub heeft mij hierover gebeld door een levertijd ( backorder) van een onderdeel heb ik voor een andere artikel gekozen,deze is vlot geleverd Kosten is altijd een overweging maar ook service is belangrijk. Ben hier goed geholpen dank je wel Paul

Makkelijk besteld snel geleverd

Makkelijke website eenvoudig om te bestellen

Goed geregeld hoor..

Had helaas een retour zending, maar alles snel afgehandeld.

Fast shipping great prices.

Certain brands are much cheaper in Europe compared to the US. Even with the weak Dollar and the international shipping I saved a lot of money on my scuba pro reg.

Vriendelijk, behulpzaam en vlotte levering

Droogpakken besteld om op maat te laten maken. Fabrikant had fout gemaakt bij 1 van de pakken, en sublub schoot gelijk in actie om dit op te volgen.

Perfect, goed en snel

Snel mijn duikbril met correctieglazen op maat ontvangen. Volgende duik zie ik waar ik zwem!

wederom een goed product en betaalbaar en klantvriendelijke medewerkers

Una buena experiencia

A pesar de que tardaron en localizar la pieza que necesitaba, en todo momento estuve informado del proceso por su personal. Una buena experiencia. 100% fiables. Gracias!

• ¿Nos recomendarías?

Gemakkelijk besteld, snel geleverd!

Het was easy om te bestellen en het werd ook snel geleverd. Top!

Helemaal oke

Wederom een vlekkeloze bestelling en levering

Oppervlakte manometer en nog wat ander klein spul besteld. Prijs is concurrerend en service uitstekend!

positief

vlotte, nette service. Snelle levering.

Snelle en correcte levering

Shearwater computer case gekocht. Zeer blij met de case en snelle levering. Veel duikgerief te vinden op sublub.

Mooi in een dag bezorgd

Prima levering tegen de laagste prijs

Top service goed advies prima prijs

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen bij het maken van de juiste keuze

Admiraal de Ruyterweg 40 A

3031AD Rotterdam

Over Sub-Lub

Sub-Lub is een Nederlandse specialist in duik- en watersportartikelen, met een breed assortiment voor zowel recreatieve als professionele duikers. Het aanbod omvat duikuitrusting, snorkelsets, wetsuits, accessoires en onderhoudsproducten van toonaangevende merken. Sub-Lub richt zich op kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak en biedt deskundig advies om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor hun watersportavonturen. Het bedrijf is zowel online als in fysieke winkels actief.