Goede prijs, snelle levering

Ik heb de legendarische MUB (Multi Utility Box) als duikkoffer besteld. Niet een spannend ding, maar bestellen was simpel en levering was snel - precies wat je zou willen dus.

Prima service!

Ik had een duikbril op sterkte besteld, en hij was erg snel bezorgd & helemaal netjes voorgemonteerd. Ook de originele glazen (niet op sterkte) waren meegestuurd. Prettige ervaring!

Snel geleverd in leuke kadoverpakking.

Nog niet gebruikt met duiken. Dus nog geen ervaring.

Snel

Super Snel. En eerlijk Grt wilfred

Goed1

Mijn dochtertje van bijna 4 vind het superleuk om te gebruiken , zeker met 2 broers in huis Ik vind het vooral hygiënisch om te gebruiken in openbare toiletten Supermakkelijk in gebruik met handig zakje erbij ! Top

Klantgericht!

Telefonisch netjes te woord gestaan over openstaande bestellingen, nette service!

Super geholpen, vriendelijk en professioneel

Dik tevreden

Goed product, handig om mee te nemen tijdens wandelen en vakantie, even oefenen wel. Snel geleverd.

Vlotte levering, super prijzen.

Net een duikpak aangeschaft, dankzij de duidelijke maattabellen perfect passend. Netjes optijd voor de eerste zeeland duikjes binnen gekregen, Klasse!

Prima service!

Prima service goede uitleg over het product.

uitstekend

geweldige service, uitstekende hulp en super vriendelijke mensen. Heel blij dat ik deze webwinkel heb leren kennen. Woon zelf in België en zelfs dan heb ik nog steeds een fantastische service.

Wordt goed geholpen en de prijzen zijn ook goed.

Bestelling van een kompas ging zeer vlot. De volgende werkdag was het al bij mij.

Correct levering

Goede opvolging en correcte afspraken

Voor een cliënt een pak besteld en was er zeer snel

Zeer goed artikel.

Tractor was voor mij, van zeer goede van kwaliteit. Prijs van dit artikel ,viel mij ook nog mee.

kwaliteitsmateriaal

Osb van Xdeep en 2 mondstukjes apeks besteld. deze waren niet in voorraad, levertermijn aangegeven op de website was correct. aangegeven was 7dagen levertermijn en exact 7 dagen later werd het pakketje bezorgd.

Super Service!

Zij helpen mij altijd met mijn uitrusting.

Snelle levering en artikel naar wens

Snelle levering en artikel naar wens

Super service

Sublub is super winkel voor duikmaterialen. Goede service en doed advies. Alles wat ze leveren is kwaliteit.

Netjes en correct

Geen op of aanmerkingen prima

Was a quick and easy purchase

Good information, quick and professional service. Surely will come back again.

Perfect !

Perfecte opvolging en service!

Goede kwaliteit van producten en service

Bestelling keurig geleverd en goed verzorgd. Ook wordt er goed meegedacht met het samenstellen van de configuratie.

Admiraal de Ruyterweg 40 A

3031AD Rotterdam

Over Sub-Lub

Sub-Lub is een Nederlandse specialist in duik- en watersportartikelen, met een breed assortiment voor zowel recreatieve als professionele duikers. Het aanbod omvat duikuitrusting, snorkelsets, wetsuits, accessoires en onderhoudsproducten van toonaangevende merken. Sub-Lub richt zich op kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak en biedt deskundig advies om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor hun watersportavonturen. Het bedrijf is zowel online als in fysieke winkels actief.