Lang moeten wachten en bellen voor ik mijn bestelling kreeg
Octopus besteld op woensdag, levertijd 2 dagen. Echter, de maandag erna nog steeds niets over bezorging, dus gebeld. Zou dinsdag binnen komen en dan direct verzonden worden. Ik zou hem woensdag ontvangen. Donderdag echter nog steeds niets (ook geen bericht), dus weer gebeld. Moest uit een ander filiaal komen, maar zou verstuurd worden. Ik wilde zondag duiken, dus uiterlijk zaterdag had ik hem nodig. Omdat ik niet steeds thuis zou zijn gevraagd om hem af te leveren bij een DHL-afhaalpunt, zodat ik hem uiterlijk zaterdag zou kunnen ophalen. Het door Sublub gekozen DHL-afhaalpunt was echter op zaterdag en zondag gesloten. Gelukkig kreeg ik op vrijdagmiddag omstreeks 17.00u het bericht dat ik hem die avond nog kon ophalen, maar het had weinig gescheeld of dat had pas maandag gekund. In dat geval had ik zondag dus niet kunnen duiken. Al met al wel bijna 1,5 week ipv 2 dagen.
Vooral dat ik er steeds zelf voor moest bellen en geen bericht kreeg van Sublub dat het langer zou duren vind ik heel vervelend. Even een bericht dat de bestelling later komt zou toch wel netjes zijn.