Filter

Zoals altijd werd ik uitstekend geholpen

Bestelling lag uiterlijk al klaar. Verder goed advies ontvangen.

Goed geholpen

Goed en snel geholpen.

Goed materiaal aan een goede prijs

Het bestellen ed liep zeer gemakkelijk. Het was wel even wachten want het artikel was niet op voorraad en daarna was het langer op de post door de hele Corona situatie. Maar ja, geduld is een schone deugd... en het harnas van mijn BP is weer compleet

Degelijke producten, correcte informatie, goede service.

Meerdere (kleine) artikelen gekocht via de web-winkel, thuis een keuze gemaakt en daarna een deel van de artikelen teruggebracht in de winkel in Amstelveen. Alles is daarbij heel soepel verlopen.

Vrij positief

We hebben wel vrij lang moeten wachten op een aantal zwemshirts

goede opvolging

Levering liet door transporteur op zich wachten. Goede opvolging door SubLub en prima verpakking

Snelle levering en scherpe prijs

Product wat ik zocht was op veel plekken niet meer leverbaar. Hier wel te bestellen en ook nog voor een scherpe prijs. Snel bericht dat het er was. Heb het zelf in de winkel afgehaald. Erg vriendelijk personeel. Alleen maar positieve ervaringen dus wat mij betreft.

Netjes compleet en snel

Gewenste artikel netjes en op tijd afgeleverd

Doet wat zij zeggen

Uitmuntende klantenservice

Ik bestel veel van mijn duikspullen online, en doe dat graag bij SubLub. De site heeft een uitstekende klantenservice, die precies begrijpt wat ik wil en wat ik nodig heb. Enkele voorbeelden: 1. Vanwege Corona was de standaard bezorging in het buitenland sterk vertraagd. Het volgende pakketje werd zonder extra kosten met een snellere transporteur verstuurd. 2. Tijdens een duikvakantie in het buitenland bleek een via de site besteld item niet te passen. Dat kon ik na de duikvakantie weer terugbrengen. Enfin, van harte aanbevolen!

Netjes op de hoogte gebracht van de status van mijn bestelling en aankomende levering.

supergoede dienstvelening

Geven zeer veel vertrouwen en reageren zeer snel en adequaat

Zeer fijn geholpen !

Ik kreeg snel n antwoord op mijm vraag en na onderzoek een goed advies. Kortom zeer tevreden!

TOP

Snelle en goede service

Een goede en snelle service met een zeer fijne klantvriendelijkheid

Laatst mijn shorty gekocht maar moest omgeruild worden voor een andere maat. We zijn zelf naar de winkel gegaan waar een zeer fijne service werd geleverd.

Website toegankelijk, snelle levering, enkel een product voldoet niet aan verwachtingen, dat was jammer. Wax voor rits droogpak is echt een harde, plasticactige amper werkend rolletje

Weinig communicatie

Ik had wat besteld echter toen duurde het lang voordat ik meer kreeg te horen. Moest zelf bellen hoe het met de verzending stond. Alles is goedgekomen maar ik mis de pro-activiteit van Sub Lub

Correct en attent!

Mijn online bestelling zou ik ophalen i d winkel en kon ik na 2 weken soepel omzetten naar doorsturen op huisadres!

Nette service, lange wachttijd

Nette service bij een vraag over het artikel. Na de bestelling geplaatst te hebben, na 1 week contact gezocht over wanneer geleverd zou worden (geen verzendbevestiging gehad). Daarna die dag vestiging, de volgende dag in huis.

Heel tevreden

soms moet je wel wat lang wachten op je bestelling opdat die bijv niet in stock is maar dat is ook wel duidelijk aangegeven als je besteld.

Aan te bevelen Duikcentrum met webshop!

Goede service en overzichtelijk webshop. Het item (zijnde droogpaktaas van Santi) moest bij de leverancier bestelt worden en de levering duurde hierdoor wat langer. Verder geen bijzonderheden!

Snel en goedkoop

De goedkoopste op het internet. Snelle service (zoals altijd) Top, doe zo verder.

Ik ben meerdere keren in de winkel in Zuidlaren geweest en ik wordt professioneel geadviseerd en prettig geholpen.

Snelle verzending

Helaas was de maat te klei. Ik kreeg direct een retour code en binnen 2 dagen had ik het nieuwe paar binnen.

PrimaService

Aardige mensen kennis van zaken

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD