Filter

Heel klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf en

Prettig en service gericht

Goed geholpen

Je wordt er altijd goed geholpen en heel vriendelijk

Goede service. Mijn duikhorloge was snel en keurig geleverd.

Uitstekende service

De producten die ik bestelde zijn prijs / kwaliteit in orde. Daarnaast werden alles netjes verpakt en op tijd geleverd. Ik bestel zeker opnieuw in deze webshop.

Prima service nette behandeling

Prima service en nette behandeling. Zoekt baar een oplossing. Kom er zeker terug

Super leverancier met hele goeie service.

Steeds perfecte producten, groot gamma en voorraad. Levering steeds volgens afspraak. Ik ben uitermate tevreden, echt een aanrader.

Correcte afhandeling, tijdige levering aan een topprijs

zoals altijd goed product aan de juiste prijs

Perfect, alles ging prima, aanrader.

Telefoongesprek was perfect. Opzoeken op jullie website was makkelijk. Bestellen op jullie website liep goed. Bevestiging verliep goed. Bestelling en afleveren ging prima. Artikelen waren merk artikelen, niets mis mee. Werkt optimaal, was compleet. Prijs was goed, kan altijd goedkoper. Had een goed gevoel bij alles. Was perfect. Een uur ervoor had ik contact met een andere duikwinkel en daar was alles moeilijk. Kortom Sub-Lub is een aanrader! Ga er vast meer bestellen.

Uitstekend bedrijf

Handschoenen besteld maar na aankomst zat er een rare knik in eentje. Mail gestuurd en gelijk antwoord. Teruggestuurd en de 2e dag had ik weer nieuwe in huis die perfect waren. Attente en snelle service !!

Prima met 1 minpunt

De totale ervaring met Sublub is prima, helaas duurde het lang vóórdat besteld artikel afgeleverd werd. Moet voor een batterij van een duikhorloge toch wel iets sneller kunnen dan 3 weken. Maar verder prima winkel.

Goede adequate uitleg

Al 6 jaar erg tevreden klant! (vanuit België)

Professioneel advies / uiterst scherpe prijzen / steeds weer klant centrale aanpak / verregaande service (ook in geval van online aankoop!). Ik ben al sinds mijn eerste duiken in 2014 trouwe klant. Het doet mij ook keer op keer veel plezier om van andere duikers die ik SubLub heb aanbevolen enthousiaste feedback te krijgen.

Snel en netjes geleverd. Goede service.

Snelle levering en goede producten

Snelle levering en goede producten. Alleen jammer dat ik mijn verkeerd bestelde flippers niet 1 dag te laat kon retourneren. Ik was met vakantie en kwam er daar achter dat ik ze niet paste. Liggen nu in de kast.

Super, goede service en advies, goede prijs/kwaliteit.

Inmiddels al bijna mijn gehele duik uitrusting aangeschaft bij SubLub. Prijs is altijd goed en concurerend. En mocht er iets niet goed zijn doen ze niet moeilijk over ruilen ook al heb je ermee gedoken. Tevens geven ze een goed advies voor een alternatief mocht het product niet naar wens zijn. SUPER!!!

Fantastische service en advies

Wij zijn erg tevreden over sub-lub, het advies en de service die we in de winkel ontvingen was erg prettig. Komen zeker weer

Nette service, prima product

Er was wat vertraging mbt de levering, maar daar werd keurig over gecommuniceerd.

Zeer prettig

Netjes geholpen , vriendelijk en niet opdringerig.

Prima en snelle service

Zo als het hoort

Highly recommend. Fast and reliable delivery

Great service and so easy to navigate the site and great quality products very happy with my purchase.

Prettige online winkel waar je goed advies krijgt, ruim assortiment tegen goede prijzen

Al veel bij Sublub gekocht, droogpak in de winkel maar verder alles online. Altijd snel reactie an advies gekregen op mijn vragen. Een heel breed en goed duik assortiment tegen hele goede prijzen in de markt. Gewoon erg tevreden en jammer dat ze niet in de buurt zitten.

Voor herhaling vatbaar

Alles perfect in orde en snel.

Snel en goede kwaliteit

Wetsuit was snel binnen en is van goede kwaliteit, zeker voor de prijs!

Alles is altijd in orde en op tijd verzonden.

duidelijk en snel

Prettig