Filter

makkelijk te bestellen, goede kwaliteit en snel geleverd.

Levering vlot en onderdeel zoals verwacht.

Zeer tevreden van. Niks verkeerd van te zeggen.

Perfecte service aan scherpe prijs

Goed advies, scherpe prijzen, goede kennis van de produkten.

Goede kwaliteit

Goede klantendienst

Goede duikshop

Altijd goed advies en faire prijzen.

Hele goede ervaringen mee

Duidelijke website , en snelle levering

Prima assortiment, klantcontact en redelijke prijzen

Prima assortiment, goed bereikbaar per telefoon. Retourneren ook zonder gedoe. Wel jammer dat een specifiek product niet besteld kon worden (wat niet in het assortiment zit).

Uitstekende service, snel in huis, klasse spullen.

Top bedrijf

goede service, komt afspraken na en een goede prijs kwaliteit verhouding

Erg behulpzaam, deskundig en alle tijd

Erg behulpzaam, deskundig en nemen alle tijd voor uitleg en advies

Leuk bij Sub-Lub te shoppen!

Spullen die ik niet direct bij andere duikshops vond heb ik uiteindelijk bij Sub-Lub gevonden!

Afgelopen jaar veel aankopen gedaan bij Sub lub in Voerendaal. Richard heeft een uitstekende kennis er n neemt ook uitgebreid de tijd voor je om je als klant te helpen en je over alles uitleg te geven. Kortom, super zaak met een fantastische service.

Correct volgens afspraak

Alles verloopt volgens plan, duidelijk en correct

Snel ontvangen, en juiste artikel - geen klachten.

geen klachten

Heel netjes en snel geholpen.

Hoewel er ongetwijfeld grote drukte was tijdens de dagen voor kerst, werd ik vooraf via mail netjes en snel geholpen en had ik mijn bestelling mooi op tijd binnen.

Maat is te klein, ik ga jammer genoeg moeten herroepen.

Wel vlotte afhandeling van de verzending. Hoop dat de herroeping vlot verloopt.

Ze hebben top hun best gedaan dat ik het kreeg voor de kerst!

Ze hebben top hun best gedaan dat ik het kreeg voor de kerst!

Snelle levering met goede communicatie over de status van de bestelling.

Klantvriendelijk

Duidelijke communicatie en vriendelijk. Goed geholpen en uiteindelijk een goed product ontvangen.

Goede service maar vaak problemen met levertijden

Ik heb al vaak dingen bij sublub besteld waar de beloofde levertermijn niet wordt nageleeft. De klantendienst heeft mij hier wel elke keer bij geholpen of toch proberen helpen.

zeer positief

Bijzonder goede informatie over het traject vanaf aankoop t/m aan huis. 't geeft vertrouwen !

Denken met je mee

Eindelijk een webwinkel die ook een beetje met je mee denkt. Had een duikpak besteld en toch voor de zekerheid even mijn maten vermeld. Suzanne👍 Gaf aan ander maatje te nemen en dat was de juiste keuze. Pak past perfect dus super tevreden. Ook de vinnen en duikbril zijn goed. Ga er veel plezier mee beleven op duikvakantie in Egypte.

Zeer trage verzending

Het duurde 4 weken voor het product binnen was. Dat had wel mogen worden vermeld in de webshop. Andere aanbieders zouden dan ‘niet op voorraad’ zetten.

Placed the order, Sub-Lub checked when stock would be in, and delivered in 5 working days.

After checking on the website, I placed the order and paid. PayPal reported that the order had not been placed, but when I e-mailed Sub-Lub, Suzette confirmed they had received the payment and that the itmes had been ordered. I received the shipment notification, and it was delivered 2 days later. No hassles at all. Big thank you.

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD