Filter

Snel geleverd, prima service. Ik had een vraag gesteld bij mijn bestelling en deze werd direct beantwoord. Helemaal top!!

Snelle reactie en vlotte levering

Snelle reactie op mijn mail en bestelling na twee dagen af te halen in duikshop, alwaar wij prettig werden geholpen

Mijn ervaring is prima.

Ik heb wat besteld (2x) en de spullen zijn keurig binnen de gestelde termijn geleverd.

Snel bezorgd en direct mijn product omgeruild nadat ik me had vergist in de maat.

Netjes terug gebeld na het zien van een gemiste oproep. Goed advies en te woord gestaan.

Snelle service, snel geleverd

Prima webshop, keurige levering

De webshop is duidelijk, bestellen simpel en je wordt goed op de hoogte gehouden van het bezorg proces met track and trace.

Uitstekend zoals altijd

Alles overzichtelijk op websites, levering vlot en binnen leveringstermijn.

Prima service, goed geholpen.

In eerste instantie dacht ik dat mijn maat er niet was. (volgens website "uitverkocht"). Maar gebeld met Rotterdam, Suzanne ging op zoek en vind de juiste maat voor me. TOP!! Dat is klantvriendelijk! Bedankt Suzanne.

Een mooi horloge.

De levering was niet na 3 dagen zoals op de site stond. na een telefoontje werd mij verteld dat de levering was verlaat door de leverancier. Daarna ben ik netjes constant op de hoogte gehouden door u. Daarvoor dank. Het horloge bevalt prima.

Alles naar wens ontvangen!!!

Precies gekregen waar ik om gevraagd had.

duidelijk en snel

De shorty die ik besteld had paste perfect.

Direct geleverd

Idem Direct geleverd.

Heel prettig

Prettig contact, goed geïnformeerd en uitstekende service.

Mijn ervaringen met Sublub zijn eigenlijk altijd goed

Wederom niets op aan te merken

Goede en snelle levering

Niks op aan te merken, geen poespas gewoon goed!

Goede uitleg

Veel kennis in huis

Good price

Great service at the Amstelveen shop

Altijd goed advies en een goede service

Meedenken in lange termijn, goede prijs/kwaliteit verhouding en de service is ook prima.

Top duikpak en snel geleverd.

Top pak en snel geleverd.

Zoals het hoort

Prompte feedback bij vragen; ditto levering.

Mooi, ruim aanbod van producten met behulpzame en goed bereikbare medewerkers.

Prima snelle levering en correcte afhandeling

Prima snelle levering en correcte afhandeling

Supersnelle bezorging

Prima webwinkel. Bestelproces loopt vlekkeloos. Vrijdag besteld, zaterdag geleverd. Prima dus.

Fantastico

Molto assortimento