Filter

Top service top prijs

Zie hierboven

Geweldige Service

Goede communicatie, snel je geld terug en ze geven nog alternatief als ze het gekochte product niet op voorraad hebben. Een pluim

Goede service. Goed uitleg.

Correct en snel geleverd! Top!!!

Prima service en ook snelle levering

Doen wat ze beloven ! Niets te klagen.

Mijn vaste duikwinkel, zowel fysiek als online

Goed!

Prima levering.

Product besteld en het is keurig en tijdig aangekomen.

Un servizio incentrato sulla soddisfazione del cliente!

Una sorpresa spettacolare! In 5 giorni ho ricevuto l'ordine, con tutti gli articoli e correttamente installato! (Altri siti hanno escluso l'installazione di regolatori) Mille Grazie

• Ci consiglieresti? Si

Duidelijke productinformatie, bestelproces en levering

Duikhorloge en functionaliteit stond duidelijk op de site beschreven. Bestelproces was makkelijk te doorlopen en de Updates rondom de leveringen maakt het makkelijk om het pakketje in ontvangst te kunnen nemen.

Goed en snel

Duidelijke site, eenvoudig alles te vinden met voldoende informatie. Snelle en correcte levering

Tijdig geleverd en snel geantwoord op mijn vraag naar informatie.

goed geholpen naar andere keuze

bestelling was niet op tijd leverbaar dankzij diverse mails tot een goed alternative gekomen

Snelle levering, goede service

Binnen 3 dagen antwoord op mijn vraag over de adapter van mijn wing. Besteld en bnnen de 7 dagen, vermeld tijdens bestelling, geleverd. Top!

Keurig geleverd volgens vermelde levertijd op de website

Duikpak en duikcomputer, keurig geleverd volgens vermelde levertijd op de website

goed geregeld

super . mooi op tijd geleverd

Snelle levering 👌

Snelle levering , top !

Heb 2 dvd's besteld apart van mekaar en die kwamen netjes en snel binnen. Kreeg een mail dat ze verstuurd waren en volgende dag binnen. Gewoon zoals het hoort

Product niet op voorraad, 2 maanden levertijd

Teleurstellend

Goed advies.

Spul en die niet aanwezig waren werden snel opgestuurd.

snelle levering en prima advies.

Zie bovenstaande.

Geen pakket ontvangen

De thermocline kevlar handschoenen van Aqualung besteld. Extra 0.50 cent betaald voor xs wat ik al apart vind. Deze zouden binnen 7 dagen geleverd worden. Na 7 dagen nog steeds niks ontvangen. Contact opgenomen met SubLub. Meneer wist me vertellen dat deze niet meer geleverd zouden worden. Ten eerste waarom staan ze wel op jullie site? Ten tweede waarom wordt ik hier niet van op de hoogte gebracht? Ten derde betaal ik wel 5 euro verzendkosten voor 1 flesje anti fog. Deze had makkelijk per briefpost toegestuurd kunnen worden lijkt me.

Uitstekende service

Je wordt vriendelijk geholpen en er word met je meegedacht zowel telefonisch als bij de winkel. Snelle levering, kortom een uitstekende service

Aanrader

Goede website, snelle reactie bij vragen en snelle levering. Fijn dat de lenzen op sterkte al in mijn duikbril waren gezet :)

Tevreden

Vriendelijk en goed advies, medewerkers hebben kennis van zaken, de winkel is goed bereikbaar en de levering via de webshop is top!

Goede kwaliteit en top service

Peter en Kim verwelkomen je altijd hartelijk en daar bereik je veel mee. Op die manier bind je mensen en dan komen ze altijd weer terug. Ze hebben goed materiaal en veel kennis.

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD