Filter

Snelle levering mooi product!

Gemakkelijk te bestellen en zeer snelle levering

Gedeeltelijk geleverd en te laat

Drie producten besteld. Geen enkel product binnen de beloofde tijd. Het geleverde product was dagen te laat. De andere producten afbesteld. De communicatie was overigens prima en soepel, maar ja ... je wilt eigenlijk gewoon de bestelde producten in de beloofde tijd geleverd krijgen.

Fijne winkel-ervaring

Fijne winkel-ervaring : duidelijke site , makkelijke betaling (PayPal) , vlotte verzending

Geen communicatie bij levering

Als ik iets bestel dan ga ik voort volgens de site van de beloofde levertijd in 7 dagen. Als die belofte niet stand houd dan verwacht ik een mail dat ze die belofte niet kunnen nakomen. Nu moet ik steeds informeren waar die bestelling blijft na ruim 16 dagen. Er moet meer communicatie zijn tussen klant en Dublin.

Alles zoals je zou verwachten

Lang moeten zoeken om een kompas consolecase te vinden zonder kompas. Gevonden bij sub-lub en zeer snel geleverd.

Fantastisch!

Op vrijdag besteld en ik dacht dat wordt over het weekend getild en in de week daarna geleverd. Maar niks is minder waar, het werd de volgende dag, zaterdag, geleverd. Het artikel werd goed verpakt verzonden. Voor de bestelling nog e-mail verkeer gehad, snel en accuraat.

Professionele duikwinkels

Goedwerkende webshop, zichtbaar bij welke vestiging het artikel op voorraad is en snel thuisbezorgd.

Topproduct

Had het veel eerder moeten aanschaffen!

TOP

Snel en communicatief, top

Zeer tevereden.

Correcte en snelle service.

Prima.

Snelle levering, goed verpakt en snelle reactie op vraag over het behandelen van een nieuw masker.

Helemaal top!

Vriendelijk en meedenkend.

Prima service en deskundigheid

Deskundige hulp

Altijd korekt

Perfekte diensverlening korekte prijzen kwalitatief duikspullen

perfect

snel geleverd

Altijd vlotte levering

Alleen positieve ervaringen

Batterij

Hoi SUB-LUB Ik heb de afgelopen week een scubapro battery gekregen ik vind beetje jammer, want een batterij is niet goed inpakken. Zonder hoest van batterij, en eenvoudig papier. Ik vind belangrijk, toen een batterij moet goed verpakking. Geluk een batterij werkt goed.

Uitstekende levering

Uitstekende en snelle levering

Top bedrijf

Top bedrijf met goede prijs kwaliteitverhouding en leuke professionele website. Alle producten zijn duidelijk beschreven.

Bestelling geplaatst op zaterdag, maandag avond track en trace ontvangen dinsdag bestelling binnen. Ik heb maandag middag via het contact formulier in gevraagd of alles goed was gegaan met mijn bestelling, dezelfde middag reactie terug gehad met uitleg. En de prijs was goed, dus prima web shop.

Perfecte en snelle service

De juiste informatie op de site, en snelle levering

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD