Filter

Mijn favoriete duikwinkel

Sublub heeft een zeer uitgebreid assortiment. Bestellen is simpel en hun klantenservice is altijd snel en met een glimlach.

Fijne zaak met fijn personeel

Altijd vriendelijk en behulpzaam zonder op te dringen.

Ideale duikwinkel

Goed geholpen tijdens reguliere onderhoud duikcomputer en ademautomaten. Geadviseerd qua duikbril op sterkte en tevens ruimte opgelost door een TEK broek. Nooit geweten of gezien dat deze bestond.

Zeer tevreden.

Nog steeds zeer tevreden.

Geweldige service

Great shop, highly recommend

Friendly staff who respond quickly to your questions by email and help you find the right product. Definitely recommend this shop, thanks!

Erg goede en snelle service.

Mijn adres was niet goed doorgekomen bij de bestelling. Dat is door sub-lub gelijk aangepast. Perfect!

Very good service

They had what I needed in stock - so fast delivery

Zo moet het!

Duiktas besteld van Mares en deze werd eerder afgeleverd dan gemeld. Ook het feit dat het geleverde materiaal exact overeen kwam met het in de webshop uitgezochte materiaal 》》 helemaal top!

Snelle reactie

Ik had een vraag over een slang gesteld buiten sluitingstijd . Ik kreeg vrijwel direct een antwoord. Gewoon weer super service.

Top !!

Het was helemaal top !!

Geen bericht bij 5 keer langere levertijd

Duikmasker op sterkte besteld ruim 1 week voordat we op duikvakantie zouden gaan. Website gaf levertijd aan van 2 werkdagen. Na 4 werkdagen nog geen verzendbevestiging en daarom zelf gaan bellen. Blijkt de levertijd ruim 2 weken te bedragen. Het kan dat artikelen een langere levertijd hebben, maar zou dan verwachtten dat je daarover geïnformeerd wordt per mail of telefoon

Uitstekende service en een scherpe prijs

Er bleek iets niet helemaal vast te zitten in mijn eerste trap. Kon meteen langskomen wanneer ik maar wilde. Vastgezet en meteen uitgebreid advies gekregen over het probleem en hoe het te voorkomen. Er werd uitgebreid tijd voor genomen. Topshop in Voerendaal!!

Goede prijs en snel geleverd

Sublub hanteert gunstige prijzen en levert zo als men beloofd. Product word keurig verpakt.

Heel goede service

Heb semi dry besteld in voerendal daar geplaast was te klein en zij hebben een ander besteld en de levering termijnen waren juist plus pers heel goed

Op tijd, correct en klantgericht

Toch nog even bellen of ik besefte dat mijn bestelling niet de volgende dag geleverd zou worden. Wat een service!

Prima levering

Levering op tijd..

Prima, zoals verwacht

Een hogedrukslang en middendrukslang besteld voor een stage. Levering zoals gewoonlijk enkele dagen later. Op de producten zelf valt niets aan te merken.

snel en goed

heel correct

Zeer vlotte behandeling van mijn aankoop.

Mijn product werd keurig en netjes verzonden.

Betrouwbaar en op tijd

Zeer goede ervaring m.b.t. levering spullen Metalsub. Super. Lamp, mount en haarspeld voor quick release.

pro et rapide

Service très pro et rapidité pour envoyer et recevoir le colis. Merci

Altijd persoonlijk en kundig

Kom graag bij Sublub in Voerendaal. Richard en zijn team zijn kundig en altijd bereid mee te denken en dingen toe te lichten en uit te leggen.

Zondag een Ademautomaat besteld. Woensdag was het al bezorgd. Super service

Duidelijk, en nakomen van levering.

Netjes vermeld levertijd, was zelfs binnen voor dexe tijd. Afleveren mogelijk direct via afhaalpunt. Wederom prima tevreden over sublub.

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD