Filter

Zeer positief

Timing levering zoals voorzien, goed verpakt!

top

op tijd geleverd top product

grote variatie en goede prijs / kwaliteit

Bijna alles is beschikbaar voor recreational en technical duikers, enig minpuntje is dat postnl het pakket een week vast houdt voordat ze het opsturen, maar daar kan sub-lub niets aan doen

Zeer klantvriendelijk.

Klantvriendelijk en responsief.

Ok

Ok

Goede service en snelle levering

vriendelijk en behulpzaam

via e-mail werden mijn vragen correct beantwoord. Ondanks aangekondigde leveringsproblemen was het besteld artikel vrij vlug ter plaatse.

Super snel en keurig verpakt

Super snel geleverd en uitstekende dienst

Heel tevreden

Na online bestelling , de spullen afgehaald in het filiaal Amstelveen Netjes en snel geholpen met goede uitleg.

Fijne en goed advies en service

Klantgericht en klantvriendelijk.

Probleem snel opgelost

DHL was het pakket kwijt sublub heeft het angerlo opgelost

Prima,

Het versturen van het ene naar het andere filiaal duurde vreemd genoeg wel erg lang maar verder oke

Uitstekende service

Uitstekende service

Vriendelijk en duidelijk

Een hele duidelijke website, heb je vragen omtrent artikelen, dan zijn de medewerkers van SubLub erg vriendelijk en correct.

Snelle levering, fijne customer service en de geleverde spullen waren allemaal goed.

Sublub Zuidlaren is kundig, vriendelijk en klantgericht

Goede hulp, onderhoud en adviezen van vriendelijke betrokken mensen

Fijn contact en een prettige serves in de shop

Voor een nieuw duikpak en een paar vinnen in de Sub-Lub shop (Nieuwegein) geweest. Ik heb hier een passessie gehad van een aantal duik pakken. Er is een Limited edition pak besteld omdat ik die op het plaatje zo gaaf vond. Daarnaast heb ik een Scubapro pak gepast wat ook echt een fantastische pasvorm heeft (deze is het ook geworden ;-)). De pakken worden als ze niet op voorraad zijn in de winkel netjes verzorgt op de locatie (voor mij Nieuwegein) geleverd. Binnen de tijd die ze ook aangeven in de shop. Er zijn door omstandigheden een aantal producten niet op voorraad. Dit ligt niet aan de shop zelf maar aan de leveranciers in het buitenland. Mocht je langer de tijd hebben bestel deze producten dan vroegtijdig mijn reis naar Aruba was te kort dag op de bestelling. Fijn personeel met een goede kennis van het materiaal ik komen zeker terug.

Snel en goed

Snel en goed

redelijk

ik zou hier niet weer bestellen, slecht verpakte zending van een duur horloge. slordig

Uitmuntend advies en service

Bij Sublub Amstelveen klopt alles: uitstekende service, vriendelijkheid en ontzettende deskundigheid gaan hier hand in hand. Altijd een goed en eerlijk advies door Jeroen. Wie een goede duikwinkel zoekt kent Sublub Amstelveen nog niet, wie Jeroen kent, zoekt niet meer verder.

Duidelijke website, hele snelle levering en goede producten. Al vele jaren klant en nog steeds een een prima winkel. Er was een klein foutje in een van de geleverde producten, maar werd snel en efficiënt opgelost, dus totaal geen probleem.

Overzichtelijke site, snelle levering.

Snelle levering waardoor ik snel in het water lag!

Ik had vinnen besteld die ik graag in de winkel op wilde halen. Ik kreeg erg snel reactie waardoor ik mijn vinnen snel op kon halen.

Goede en snelle levering

Snel en netjes geleverd. Materiaal ziet er goed uit

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD