Filter

Snel en professioneel

Overzichtelijke site, accurate verwerking , snelle verzending

denken uitstekend mee!

twijfel tussen mk2i en mk2s, beide op proef kunnen bestellen en in winkel gepast , daar keuze gemaakt... goed meegedacht en geregeld, vriendelijke mensen (tel contact Rotterdam, filiaal bezoek Voerendaal).

Schitterende dienst na verkoop!

Ik bestelde een Tecline Adapter Male M26X2 naar Female G5/8 maar ontving een Female M26X2 naar Male G5/8. Eén kort telefoontje en e-mail (bewijs) volstonden om dit euvel recht te zetten. Twee dagen later ontving ik kosteloos de correcte adapter. Een schitterende dienst na verkoop!

Telefonisch keurig geholpen en belofte van tijdige levering ruimschoots nagekomen

Vriendelijke service

Mijn ervaring met SubLub is goed, aardige service en goed advies. Wat ik wel mis is dat ze wat meer de duik clubs promoten.

Scherp geprijsd en snelle levering

Makkelijk bestellen, veel keuze. Scherp geprijsd en snelle levering.

Very fast and experienced retailer

I was very impressed with Sub-Lub. They sell technical items and all the product specifications can be easily found on their site. Quick service. Really really great.

Uitstekende producten

De levering liet even op zich wachten, maar de producten zijn zoals altijd bij Sub-Lub van prima kwaliteit.

Top zaak - correcte prijzen - een aanrader!!!

Zeer goede service, snelle levering - TOP!!!

Snel vriendelijk en goed geholpen.

Duikhorloge welke nog op een ander lokatie voorradig was de dag erna geleverd. Snel handelen. Alleen maar positief!

Ik heb mijn pakje niet ontvangen

Mijn pakje is teruggestuurd naar jullie omdat er iets aan het adres ontbreekt. Ik heb het pakje laten leveren naar een Bpost afhaal punt dat werk met automatische kastjes maar blijkbaar is er iets mis gegaan.

ruim voldoende

Bij bestellen van een crew pack Open Water, in het Engels, verwacht ik dat ook de RDP in het Engels is....deze kreeg ik nu in het Nederlands, dus ik moet weer terug naar de winkel helaas

Quick delivery

Good service, reliable and quick delivery, good price. The only backdrop is that I would much appreciate receiving your emails and communication in the delivery box also in English.

Geen juiste producten geleverd

Jammergenoeg 2 maal het verkeerde product geleverd. retourservice wel ok

Zeer goed.

Besteld artikel zeer snel geleverd. Batterij vervanging van horloge ook heel snel uitgevoerd. Vriendelijke behulpzame mensen. Goed advies. Goede communicatie.

Zeer goede communicatie over e-mail

Ik heb online een bestelling gedaan en via e-mail contact daarna gehad. De medewerkers waren erg behulpzaam om een btw-teruggave te regelen, wat mogelijk was omdat ik buiten de EU woon.

Vriendelijke service en deskundig advies

Bij mijn aanschaf van een trimvest en automaat werd ik goed geholpen. Op basis van een goed advies en het ruime aanbod heb ik een keuze kunnen maken.

SUPER !!!!

goede service kantvriendelijke veel keuze

De duikwinkel voor de echte duiker

Snel en goed geregeld.

vlotte levering van een uitstekend product

Uitstekend geholpen ook aan de telefoon. Prima duikerschoenen en neopreen sokken voor het wadlopen. Eerder gehaald in Zuidlaren, waar ik ook uitstekend geholpen ben Vlotte levering. Niets dan lof.

Altijd goede informatie en snelle levering

Snel Adequaat Goede materialen Gunstige prijzen

Top!!!

Snelle levering, gekregen wat ik besteld had

Topwinkel! Kim en Peter zijn zeer bekwaam!

Ze denken met je mee en geven goede uitleg en advies. Heel fijn om hier te komen!

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD