Filter

Topservice

Zoals altijd topservice door Sub Lub Voerendaal. Goed advies en geen moeite te veel.

Top ervaring

Ik kreeg snel en correct een antwoord op mijn vragen die ik voor het plaatsen van de bestelling stelde. Bestelling werd ook snel geleverd. Top service en voor herhaling vatbaar.

pefect zoals het moet zijn

heel tevreden

Duik computer besteld bij Sub- lub . Betaalbaar en snelle levering.

Geweldig!

Ik zocht voor mijn man duikvinnen in maat 49. Bij een andere webshop klopte de levertijd niet en had ik de bestelling moeten annuleren. Om deze reden heb ik voor ik een bestelling plaatste contact opgenomen met de klantendienst van sub-Lub. De mevr. Die ik aan de telefoon had was echt geweldig. Ze zocht wat ze in het magazijn hadden in maat 49 maar ook in maat 48 die qua breedte groter uitvielen. Omdat ik niet aan de lijn kon blijven hangen is verder gaan zoeken en heeft ze me de opties op mail gezet. En omdat een bepaalde vin met een duikschoentje gedragen moest worden en ze deze niet had in mijn man zijn maat had ze hier ook voor gezocht op het internet en gaf ze me ook een link van de decatlon. Wat een service!! Conclusie een klanten service die meedenkt, absoluut vriendelijk, echt geweldig!

Goed geholpen, goede producten

Erg behulpzaam en vriendelijk personeel. Er wordt goed mee gedacht. Goede kwaliteit producten

Al jaren een top bedrijf voor duiken en duiksport artikelen

Uitstekend ! Snelle levering goed advies helemaal top

Snel en goed, aanrader!

Snelle en goede levering! Product voorzien van alle benodigde informatie, uitstekend verpakt. Zeer tevreden, een aanrader.

Snel, duidelijk

Snel geleverd Duidelijke product omschrijving

Sneller levering

Thank you very much

It's very nice

Prettige mensen, erg behulpzaam en wordt goed geholpen

Prettige mensen, erg behulpzaam en je wordt goed geholpen

Goede bezorging en service

Snelle bezorging en snel antwoord op mijn vragen. Bij annulering kreeg ik mijn geld snel terug gestort. Zowel in de winkel als online goede ervaring met Sublub

Ik ben zeer tevreden over de werking en de stiptheid

Good business,good job!

Very professional staff. Good product, in stock or on demand.

2 dagen voor vertrek besteld en de volgende dag geleverd, zo kon ie mooi mee op vakantie!

service impeccable

contact nickel, livraison dans les temps je recommande le magasin

perfecte service

Goede hulpvaardige snelle reactie op vraag en goed advies hoe op te lossen!

Professionnel

Ik zou niet weten wat er nog verbeterd dient te worden. Voor mij is het excellent en professioneel verlopen. Doe zo verder!

Goede service, aardig en behulpzaam personeel

Goede service, aardig en behulpzaam personeel

Ideaal

Breed productaanbod online. Zeer goede opvolging van de bestelling en flexibel om alles op tijd geleverd te krijgen.

Lange levertijd van duiklamp

Heb een kop van een duiklamp online besteld en heb er ruim een maand op moeten wachten. Vond ik wel wat erg lang duren

Op tijd het juiste geleverd.

Diurde even en niet als vermeld op site!

Uiteindelijk na 13 werkdagen ontvangen! Mijn verwachting was dat het op voorraad is. Moest uit Frankrijk komen dus,

Steeds tevreden

Steeds opnieuw uitstekende service