Filter

Meer dan een week levertijd, terwijl de artikelen voorradig waren.

Ik wil best trouw blijven aan Sublub en bij jullie mijn bestellingen blijven doen, maar als ik het elders bestel heb ik het morgen in huis. Via jullie moet ik vaak een week of meer wachten, terwijl de artikelen volgens de website op voorraad zijn.

Bestelling en levering vlot verlopen

Al enkele malen besteld en alles loopt goed, ook is er iets in backorder een vlotte opvolging

Ik heb 1 opmerking het zou mooi zijn wanneer je een horloge verstuurd, dat hij op de goede tijd staat en datum :-)) Mvg Ron

Goede ervaring .product snel in huis .

Alles netjes optijd geleverd

Mooie en uitgebreide site

Goede en servicegerichte webshop!

Heel goede ervaring. Vanwege vakantie en levertijd zijn in overleg een alternatieve zwemflippers geleverd zodat ze nog mee konden op vakantie, top!

Helemaal top

Makkelijke keuze en snelle levering en goede service!

Uitstekend!

Afgaande op advies van vrienden heb ik de apeks automatenset gekocht. Google bracht mij naar de goedkoopste aanbieder, want ik ben en blijf natuurlijk wel een Nederlander...

Prima,

Eerste zending niet compleet, maar bliksemsnelle nalevering.

Excellent service

I bought an excellent Bare dry suit for a good price. The people on the shop very nice and kind. They allow you to choice the suit that you want o. Their web site and you can choose to be send to the shoot where you can try it on an d keep it if you like. It. I asked them to change the details of the bill so my boss can get pay for and the did it. Fantástico servicio post venta, muy recomendable

Very happy!

Very good service,quick delivery,good quality

Als klant eerst in de winkel geweest, waar de verkoper weinig/geen interesse had voor mijn vragen

Allereerst fysiek in de winkel geweest, waar de verkoper weinig tot geen interesse had in het geen ik zocht. En uiteindelijk toch maar wegens tijdsgebrek van mijn kant via internet gekocht. Waarbij ik twijfel of ik de juiste aanschaf heb gedaan. Was ik maar beter in de winkel geholpen.

Netjes

Ik heb telefonisch contact gehad. Telefonisch goed geholpen en zo vlot de bestelling kunnen doen. De pakketten zijn in 2x verstuurd. Netjes afgehandeld. Super service.

Zoals beloofd

Levering volgende werkdag zoals beloofd. Eerst een model besteld wat niet beviel; ook de retour procedure ging vlekkeloos. Ik ben blij met m’n Citizen NY0040.

Uitstekend geholpen

Prima seevice, goede info, behulpzaam.

Super, geweldige en vooral vriendelijke service

Gewoon perfect geholpen.

Verkopers met kennis en ervaring

Zeer behulpzame verkopers met zelf veel ervaring en kennis.

Snel geleverd, prima service

De bestelling was netjes verpakt en snel geleverd.

goede klantenservice

Een onderdeel was niet voorradig maar dit werd later nagezonden zonder extra kosten, goede service en vriendelijke klantenservice

Super zaak met deskundig personeel

Van te voren diverse spullen uitgezocht op de site, maar op advies van SubLub toch een andere samenstelling gekozen. Bij SubLub Voerendaal doen ze aan adviseren en niet aan aansmeren. Super bedankt voor de hulp.

Super, zoals altijd

Correct verlopen.

Super goed advies.

Juiste onderdeel voor de herstelling van mijn duikbril

Bestelling liet even op zich wachten, maar artikelen van een prima kwaliteit

De bestelde attributen zijn van een uitstekende kwaliteit en kwamen netjes verpakt binnen. De bestelling liet aanvankelijk echter enige tijd (ruim een week) op zich wachten zonder tegenbericht vanuit Sublub. De behoefte aan één van de bestelde artikelen was intussen komen te vervallen, dus dat artikel heb ik geannuleerd, waarna de rest van de bestelling een dag later binnen was. Kennelijk was het geannuleerde artikel de bottleneck geweest, maar hierover communiceren had eerder door Sublub opgepakt kunnen worden.

Leuke zaak met goede service

Klantvriendelijk en snel

Op de duidelijke webshop alles kunnen vinden. Per ongeluk stond mijn oude adres nog in mijn account. Hierover gebeld en dit werd direct aangepast. De zending ging goed en was compleet. Erg fijn!

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD