Filter

Top winkel

Snelle levering, duidelijke communicatie over de levertijd, prijs kwaliteit prima, vriendelijk en behulpzaam personeel bij SubLub Zuidlaren.

Mooi horloge, goede prijs, snelle service

Mooi horloge, goede prijs, snelle service

Goed, Super service.

Goede service en op tijd geleverd.

Snelle levering ! top

Vrijdag besteld, maandag geleverd.

Topbrillen!

Deze zullen in de zomer uitvoerig getest worden! :)

Een fijne Uixi met uitzonderlijk snelle levering (in 25 uur na bestelling in huis!)

Ik had nog geen enkele ervaring met een plastuit, maar nu denk ik: had ik dit maar eerder geweten!! Ik heb bij tijd en wijle nog wel moeite om goed te ontspannen, maar dat is psychisch en komt vanzelf goed!!

Snel geleverd, product was bekend.

Good

Klant is koning

Vooraf goed advies bij aankoop Wing. Deze werd helemaal gecontroleerd en maat ingesteld door de medewerkers. Toppie Bedankt Sub-Lub Limburg

Uistekende service sublub Zuidlaren

Na een camaro testduik uitstekend geholpen door Kim en Peter en zeer tevreden met de service.

Hele goede after-service

Ik had online twee glazen op sterkte besteld voor in mijn duikbril. Die waren er heel snel, maar ik was zo stom geweest om -2,5 te bestellen ipv +2.5. Geen probleem, kreeg meteen antwoord en kon langs om in te wisselen. Daar werden ze erin gezet, en werd meteen maar even mijn duikbril gereinigd. Heel erg fijn, daarom blijf ik terugkomen

Goede telefonische hulp gekregen over een duikbril op sterkte. Via de telefoon naar de juiste bril geloodst. De duikbril werd snel geleverd, bevalt prima, sluit goed af, laag volume en de glassterkte is perfect. Bedankt!!

Goede shop. Veel aanbod en snelle levering

Artikelen zijn makkelijk te vinden en te vergelijken en de levertijd wordt vermeld indien mogelijk. Fijne winkel

Prima product, prima prijs en een prima service

Bestelde product was duidelijk omschreven en voldoet aan de verwachting. Netjes geleverd (online besteld) en de communicatie vanuit Sublub was uitstekend

Altijd uitstekende service en denken mee over geschikt materiaal

Altijd uitstekende service en denken mee over geschikt materiaal.

Heb een andere tankhandvat gekregen dan op de foto en deze is te klein

Heb een andere tankhandvat gekregen dan op de foto en deze is te klein dus product was niet goed. Tanknetje voor de 12 liter was wel goed

Bekwame vakmensen

Werd goed gehilpen en goede uutleg gekregen

niet op tijd geleverd!

De aankoop van het product is prima de levering rampzalig, het was voor een verjaardagskado, het zou op tijd hier zijn , maar nee hoor,,heel vervelend.

Enorm snel

Kan niks negatief verzinnen. Bestellen ging prima, betalen en een dag later binnen. DHL app geeft alles weer. Helemaal top.

Niet compleet

Miste een passend onderdeel

Great e shop !

Alweer een super virendelijke, snelle en heel correcte service.. Fijne lui die SubLubbers..

Altijd vriendelijk en klaar staan om je te helpen

Vlot en goede kwaliteit

Zeker nog dingen bestellen

Snelle levering!

Snelle levering en artikel precies zoals omschreven op de site.

goede kwaliteit snelle levering

goede kwaiteit makkelijk zoeken