Fantastisch groente en fruit echt 1 e klas

Er gaat geen week voorbij Of ik bestel de groente en fruit bij jullie , en halen het zaterdag bij jullie op de markt in Ede op Ideaal ik raad het daarom ook iedereen aan Lieve mensen met een hart van goud

Heerlijk

Goede service goede kwaliteit. Alleen jammer dat jullie weinig gesneden groente hebben. Dit zeg ik Alleen omdat ik nu een paar weken maar 1 hand kan gebruiken.

perfect

fruitmand ziet er mooi uit en de levering is altijd naar wens

Top bedrijf

Bestel al jaren mijn fruit en groente hier,altijd goed,vers en vriendelijke eigenaren.

goede service en makkelijk bereikbaar

Mooie fruitmand en overleg mogelijk

Mooie fruitbak.

Fruit van super kwaliteit.

Beste groente/ fruit

Bijzonder goed zowel de groente als het fruit echt top kwaliteit Wij bestellen ook wekelijks Super lieve klant vriendelijke mensen

Kwaliteit en vriendelijkheid!!

Bij van Eldik zijn de groenten en het fruit van hoge kwaliteit! Serge en Jolanda en Joke zijn erg vriendelijk

Top kwaliteit

Echt super goede 1e klas kwaliteit En lieve mensen

Vriendelijk en snel bezorgd

Fruit laten bezorgen bij een gezin met zieken. Ze waren blij verrast en hebben genoten van het fruit. De bezorger was vriendelijk. ‘s Avonds rond 20:30 uur de bestelling gedaan, de volgende ochtend al bezorgd.

De beste groente en fruit

Als eerste , een dikke tien Zowel voor de groente en fruit 1e klas kwaliteit En zijn super leuke spontane lieve klant vriendelijke mensen Wij zijn er super blij En tegenwoordig bestel ik het van te voren Zodat we niet op ons klokje hoeven te kijken ‘zaterdag s morgens namelijk geen tijd om naar de markt te gaan Kunnen we rustig ‘s middags komen

Goede en snelle service

2de keer hier besteld, omdat ik de 1ste keer de service zo goed vond. Zeer vriendelijke mensen, goede en snelle service , en wat niet onbelangrijk is: vers fruit!!

klantvriendelijk

heb de fruitmand nog in de hold staan

Makkelijke bestelsite en heel fijn dat het bezorgd kan worden.

Niets op aan te merken.

Goede producten met persoonlijke aandacht

Sinds kort ontvangen wij onze groente en fruit via NuFruit.nl. Wij werken graag samen met leveranciers uit de regio. De producten die ze leveren zijn goed van kwaliteit en de bezorging gaat volgens afspraak. Het persoonlijke contact en meedenken geeft ook echt een meerwaarde.

Super klantvriendelijk en goed

Goede kwaliteit, super klantvriendelijk, denken mee en zijn oplossingsgericht. Top! Ga zo door

Het is ideaal. Online is er keuze genoeg. En omdat ik werk ben ik anders niet in de gelegenheid om jullie lekkere fruit en groente te eten. En nu dus wel. Zou het iedereen aan bevelen.

Vriendelijk én behulpzaam

Makkelijke website, snelle reactie, alles staat klaar, top!!

Altijd blij met jullie!

Bedankt voor het brengen van mijn bestelling.

Ik bestel bij jullie altijd de fruitmanden Dan weet ik dat het goed fruit is. Super tevreden

Super en snel

Geniaal. Een online groenteboer gevonden Bestellen en super snel geleverd. Groente en fruit ziet er mooi en vers en uit

Heerlijk fruit

Goede kwaliteit fruit. Fruitschaal is sneller leeg. Iedereen pakt nu wel fruit

Heerlijk fruit. Alles netjes verpakt. Ja ik koop vaker bij jullie

Positief

Goede kwaliteit en redelijke prijs

Toch een keer besteld omdat ik niet bij de kraam kon komen. Heel fijn dat het zo kan.

Arnhemseweg 48

6731 BT Otterlo

Over NuFruit.nl

De gezondste webwinkel van Nederland! Dagelijkse bezorging van groenten, fruit en meer! Verzending door héél Nederland. Voor particulier en bedrijf. Waar de service niet stopt bij een mailtje en een bezorging!