Goede service, leuke mensen!

Zeer goede kwaliteit en klantvriendelijk

Nog nooit teleurgesteld geweest over de kwaliteit en bezorging altijd op tijd! Zeer tevreden.

Heel erg tevreden. Altijd lekker fruit Heb ook al een aantal keren een fruitmand besteld. Die zijn ook super mooi en goed.

Thuiskomen en dan dozen vol lekkere vitamines voor mijn deur!

Kwaliteit!

Prima fruit, prima service

Zie hierboven

Super!!

Goede kwaliteit en service!!

Heerlijke verse vitamientjesvoor voor de kerst van NuFruit!!

Altijd prima en vriendelijke service

Super geregeld

Ik ben heel tevreden!! Fruit is vers aangekomen en super service!!

Heerlijk van uit huis alles rustig bedenken wat je nodig heb. De volgende dag al binnen. Ideaal bestel het zeker vaker.

Top service!

Hele goede service en top kwaliteit producten!

Goede kwaliteit en klantvriendelijk

Als iets bij uitzondering een keer niet naar wens is, wordt het inbrengen daarvan gewaardeerd en onderstreept met een kortingscode. Ik was hierdoor aangenaam verrast!

Altijd goed

Wij kopen hier al jaren, altijd goed en fijne mensen.

Top service!

Fantastisch en heel zorgzaam!

Heb vaker fruitmanden laten bezorgen. Altijd snel en goed verzorgd.

SuperVerseFruitService!

Allereerst, wat een verademing om de service mee te mogen maken die jullie verlenen. Niet alleen het mailtje, maar ook het telefoontje ter bevestiging van mijn bestelling heb ik zeer gewaardeerd. Ontzettend attent was het wijzen op de omleidingen op de weg die wij op onze rit naar Otterlo tegen zouden komen. Bij het ophalen was het fruit netjes verpakt en werd alles met een lach en een vriendelijk praatje overhandigd. Het betaalverzoek achteraf, was de kers op de servicetaart. Wat een vertrouwen. Wij hebben genoten van al het verse fruit en de verse groente. Dankjulliewel Team van NuFruit.nl

Heel tevreden!

Het bestellen van de verse groenten is eenvoudig en de volgende dag wordt het netjes bezorgd door een vriendelijke dame!

mooi en lekker fruit/groente

Goed bedrijf. Nette levering!

Goed product tegen een redelijke prijs, prima service.

Zie boven.

Zo fijn, altijd verse vitamines in huis!! :)

Ik bestel al heel wat jaartjes, in alle seizoenen, bij NuFruit.nl. Dit geeft me een soort basiszekerheid, ook als het tegenzit of ik ziek ben, voorzien te worden van heerlijk verse groenten en fruit. Blij mee!!

Altijd goed

Ontzettend vriendelijke, hardwerkende mensen. Kwaliteit en service zijn beide helemaal in orde.

GOEDE LEVERING

GOEDE LEVERING VAN DE GROENTE, FRUIT EN DE SAPPEN

Groente en fruit uitstekend

Groente en fruit uitstekend, vers en stralend. Had in opmerkingen gevraagd of de bestelling op de tuintafel mocht gezet worden. Hoog dus. Vond de dozen op de grond bij de achterdeur. Gaf mij anderhalve dag veel rugpijn extra. Baalde daarvan. Ik probeer het binnenkort weer. Dan graag wel op de tafel

altijd heel erg lekker en prettig bezorgd

Vaste prik als we in ede zijn en ik kijk er inmiddels naar uit.

Sympathiek en goed fruit

We blijven regelmatig in een vakantiehuisje in de buurt en bestellen dan voor een week fruit, altijd naar volle tevredenheid. Heel makkelijk omdat ze het echt bij het huisje zelf afleveren. De laatste keer hebben ze zelfs storm en modder getrotseerd om het fruit te bezorgen!

Arnhemseweg 48

6731 BT Otterlo

Over NuFruit.nl

De gezondste webwinkel van Nederland! Dagelijkse bezorging van groenten, fruit en meer! Verzending door héél Nederland. Voor particulier en bedrijf. Waar de service niet stopt bij een mailtje en een bezorging!