Superkwaliteit en perfecte bezorging

Superkwaliteit en hele goede bezorging ga zo door!

Goede en gezonde producten!

Ik heb nu 2 keer een bestelling gedaan. Dit is me goed bevallen. Word netjes afgeleverd en het zijn verse produckten! Ik ga dit zeker vaker doen.

Uitstekend!!!!

Altijd vers.....goede kwaliteit......netjes geleverd.........

Topservice, alles heerlijk vers!

Ontzettend fijne service. Ik mocht zelf een tijdvak selecteren en alles werd perfect binnen de tijd geleverd. Alles mooi verpakt & heerlijk vers. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan! Groetjes Kate!

Zeer tevereden klant

Fantastische mensen Met goeie kwaliteit van groenten en fruit voor een goeie prijs.. Super online service Klant vriendelijk

Snel geleverd en heerlijk fruit en groente

volledige professionaliteit

Verse groenten, goed contact met de klant.

Top service & kwaliteit

Goede service en kwaliteit van producten. Fruit & groente blijven lang goed en veel lekker dan van de supermarkt.

Snel geleverd en lekker vers!

Super positief, we gaan zeker vaker bestellen. Goedkoop, lekker en vers.

Super service en uitstekende kwaliteit!!

Super!!

uitstekend

geweldige service, vriendelijke bediening onder alle omstandigheden!

Verse producten, keurig thuis bezorgd voor een goede prijs!

het medicijn tegen social distancing: vers fruit afgeleverd bij de voordeur

Heel eerlijk? Al jaren vaste klant, al jaren lang iedere vrijdag voor fruit, groenten en een ***lepot naar de vrijdagmarkt in Bennekom. Een vast, vrolijk punt in de week. En dan komt COVID 19 ......en wij behoren tot de risico groep qua leeftijd en zoals dat heet vanwege onderliggende medische klachten. Ons besluit? Tot nader order ingraven! Wat doe je dan qua fruit en groenten? Wij wisten van de NuFruit.nl mogelijkheden en zijn daar direct op over gegaan. Niet alleen vanwege het lekkere fruit en de verse groenten, maar toch ook omdat we op deze wijze de business van Serge en Yolande overeind willen houden in mogelijk slechte tijden op de markt....niet wetende dat velen nu de weg naar NuFruit.nl hebben weten te vinden. En terecht toch? En de fysieke ***lepot is vervangen door een emailtje die we sturen als de bestelling uit is. En zo blijft alles een klein beetje bij het oude....alleen een beetje anders. En daar zijn wij ontzettend blij mee! Echt waar!

Goede service en snelle levering!

Binnen 24 uur verse groenten en fruit in huis! Makkelijk bestellen, betalen en prettige communicatie. En als je de bestelling opent is het net of je naar de markt bent geweest :)

U vroeg mij om een mail te sturen wanneer de order bij ons is afgeleverd, ik kan u zeggen dat de order zojuist in goede staat is afgeleverd, ik wil jullie bedanken voor de zorg die besteed is aan het inpakken en vesturen van de produkten, gewoon top, ook het blijven volgen van de order die in ons geval een dag vertraagd was (buiten jullie schuld overigens) en ons daar netjes hebben over ingelicht en bij eventuele schade daardoor ontstaan soepel op te lossen., echter alles is in prima staat ontvangen, nogmaals bedankt en we zullen zeker opnieuw bij jullie bestellen. Groeten Mia en Theo van den Berg.

Super!!

Bestellen en de volgende dag al vers in huis. Super geregeld en goede kwaliteit.

We hebben geweldige ervaringen met de familie van Eldik. Zij bezorgen prima groenten en fruit, zijn super vriendelijke allemaal en we kunnen goede afspraken maken over bezorgingen en betalingen.

Prima geleverd

Mijn bestelling is snel en goed geleverd. Ga zo door.

Prettige bezorging en produkten altijd van uitstekende kwaliteit!

Prettige bezorging en produkten altijd van uitstekende kwaliteit!

Goeie kwaliteit en vriendelijke mensen

Goeie kwaliteit Goeie service Vriendelijke mensen

NuFruit = Top Fruit!

Goede service, vriendelijk personeel. Altijd levering op tijd. Denkt mee met de klant. Heerlijk vers fruit.

Professioneel, klantvriendelijk en servicegericht.

NuFruit.nl staat voor kwaliteit, service en het lekkerste fruit. Ze luisteren altijd naar al onze wensen en zijn altijd bereikbaar. :)

Goed spul!!! top

Goede kwaliteit en klantvriendelijk top ga zo door!!! En super handig jullie bezorg service

Prima fruit , snelle levering , goed en klantgerichtheid.

Uitstekend !

fijn bedrijf om mee samen te werken.

Uitstekende communicatie, beleefde medewerkers, aflevertijden altijd bespreekbaar. Goede kwaliteit producten. Factuur via de mail met betaallink, super makkelijk en overzichtelijk.

Arnhemseweg 48

6731 BT Otterlo

Over NuFruit.nl

De gezondste webwinkel van Nederland! Dagelijkse bezorging van groenten, fruit en meer! Verzending door héél Nederland. Voor particulier en bedrijf. Waar de service niet stopt bij een mailtje en een bezorging!