Pluspunten

vriendelijk personeel, heel klantgericht goede service

Pluspunten

Super communicatie en levering. Enorm tevreden over de service, vrolijkheid en heerlijke groenten en fruit.

Niks, ga zo door!

Pluspunten

Alleen maar lof over NuFruit.nl! Heldere, duidelijke website, makkelijk om beslelling in te vullen. Het fruit, de groenten ed worden heerlijk vers thuis bezorgd! Kortom; prima kwaliteit, prima service en bovenal super vriendelijk team!!

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit groente en fruit. Levering kan bijna altijd op de door mij gewenste dag en tijd.

Bij hoeveelheden meer aangeven hoeveel stuks in een gewichtseenheid gaan, bijvoorbeeld: 400 gram puntpaprika's (ongeveer 3 stuks)... Of: 1 bloemkool (ong. 800 gram).

Pluspunten

Behulpzaam Bezorgen altijd op afgesproken tijd of in overleg andere tijd Goede producten, lang houdbaar en super lekker

Herbruikbaar kratje om in de bezorgen

Pluspunten

Ben zeer een zeer tevreden klant. Sinds ik ziek thuis ben bestel ik elke week mijn fruit: zwarte bessen frambozen aardbeien. Bananen en mandarijnen en ander vers fruit. Je besteld ene dag voor 12 uur op je gemak thuis en de volgende dag komen ze het fruit thuisbrengen . Het is vers, geen plekken of oud fruit. Ik zeg echt een aanrader!!

Geen verbeterpunten wat mij betreft.

Pluspunten

Correcte leveringen, en goede kwaliteit

Nvt

Pluspunten

Klantvriendelijkheid! Fruit en groente zijn ook altijd vers en lekker. Ben heel tevreden!

Niks

Pluspunten

Super vers fruit! Zag er niet alleen mooi uit maar, was ook goed; Mandarijnen lekker zoet. Druiven zonder pit heerlijk.Frambozen en blauwe bessen goede kwaliteit . Ene dag besteld volgende dag ( na een sms met de tijd van )levering.

Pluspunten

Persoonlijk contact

Weet niet

Pluspunten

Ontzettend goede bereikbaarheid, service en flexibiliteit. Ik was aan de late kant met bestellen en heb alles goed met ze kunnen regelen! Echt super top! En daarnaast, heerlijk fruit :)

Pluspunten

Super service, 1 artikel niet geheel naar tevredenheid, kreeg zonder pardon nieuw.

Pluspunten

Een uitgebreide website, waar zo'n beetje alle groente en fruit te vinden is. De prijzen zijn redelijk, de kwaliteit van de waren is zeer prima.

Het zou mooi zijn als per eenheid ook de hoeveelheid of gewicht genoemd kan worden. bijvoorbeeld: een bos wortelen = hoeveel gram? Hoeveel uien in een kilo, etc.

Pluspunten

Erg vriendelijk

Pluspunten

goede kwaliteit en service

Pluspunten

Door nood slechts 1x nodig gehad, maar voortreffelijk! Verzorgd verpakt, kwaliteit prima en aflevering zorgzaam en op afgesproken tijd.

Zo doorgaan!

Pluspunten

Supervriendelijke mensen, snelle service, lage prijzen, vanaf 15 euro gratis bezorgd (daar kom ik altijd wel aan !), zeer prettige mentaliteit.

Pluspunten

Altijd verse producten, correcte leveringen

Nvt

Pluspunten

Vriendelijk, meedenkend en behulpzaam Goede kwaliteit van de artikelen

Via de website per los gewicht te kunnen kopen,indien mogelijk

Pluspunten

Super klantvriendelijk!

Arnhemseweg 48

6731 BT Otterlo

Over NuFruit.nl

De gezondste webwinkel van Nederland! Dagelijkse bezorging van groenten, fruit en meer! Verzending door héél Nederland. Voor particulier en bedrijf. Waar de service niet stopt bij een mailtje en een bezorging!