Fruitmand zag er goed uit, voor herhaling vatbaar

Top in alle opzichten; altijd mooie verse groenten en fruit! Altijd geholpen door mensen met een vriendelijk gezicht en die gezellig praatje maken! Besteld via internet gaat ook altijd prima; netjes aan huis afgeleverd met ook altijd top producten!

Snelle levering en heerlijk verse producten.

Mooi gevulde fruitschaal

Erg mooi gevulde fruitschaal laten afleveren bij een zieke. De schaal is keurig binnen de afgesproken tijd bezorgd. Bestellen van een fruitschaal bij jullie is voor herhaling vatbaar. Bedankt daarvoor!

Ik ben blij met de kwaliteit van de producten

Het is de tweede keer dat ik mijn bestelling plaats en alles komt snel en vers aan, een echte aanrader

mooie producten

alles is netjes en netjes verpakt.

Perfect !

Wat een kwaliteit en service !

Zag er heel mooi uit

Lekkere verse groenten en fruit bij ons thuisgebracht.

Niets aan die ene zin toe te voegen

Ik ontving een fruit-bon als kerstgeschenk. lekker en gezond!

Het bestellen ging gemakkelijk, de bezorging prima. De kwaliteit van het fruit lijkt ook prima in orde. Maar proeven moeten we het meeste nog. Het ziet er in ieder geval mooi uit!

Top geregeld!

Bezorging ontvangen voor de feestdagen, helemaal goed. Mooie producten en op tijd in huis.

alles stond netjes klaar van de bestelling

mooie producten, prima prijs en vriendelijk personeel. Top

Fruit smaakt heerlijk. Groente ziet er echt mooi uit. Soepgroente was ook goed. Zeker voor herhaling vatbaar

Super fruit en groente en snel bezorgd

Onlangs weer een doos vol groente en fruit laten komen van nufruit.nl en de kwaliteit is erg goed. Heel tevreden over!!

Goede marktmensen

Hartelijke mensen en grote sortering

Mooi verzorgd en vers fruit.

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Het is fijn om bij een betrouwbare groente/fruit man/vrouw een belangrijk deel van onze dagelijkse voeding te bestellen en het dan bezorgd te krijgen!

Altijd verse en mooie producten

Prima site, snelle levering. Helemaal blij mee

Heerlijk fruit en goede service

mijn bestelling is keurig afgeleverd. Super !

goede levering ondanks het weer

goede levering van de bestelling, goed verpakt naast de deur, omdat ik nog niet thuis was, ivm werk dat alleen op kantoor kan.

Gewoon goed

top groenteboer!!

altijd op tijd, super vers. leuke mensen!

TOP: in alle opzichten!

Nu Fruit: in alle opzichten TOP!

Goede kwaliteit en snelle levering

Zie reactie boven

Super vers fruit voor redelijke prijzen en bovendien snel geleverd

Nu met die Corona-onzin door het continu gelieg van de twee grootste leugenaars van Nederland heb ik geen zin om zelf naar de supermarkt te gaan dus ben heel erg blij dat ik mijn fruit geleverd kan krijgen. En het is ook allemaal super vers. Dit wordt mijn vast fruit-leverancier. Zeker aan te raden.

Arnhemseweg 48

6731 BT Otterlo

Over NuFruit.nl

De gezondste webwinkel van Nederland! Dagelijkse bezorging van groenten, fruit en meer! Verzending door héél Nederland. Voor particulier en bedrijf. Waar de service niet stopt bij een mailtje en een bezorging!