Kwalitatief goed fruit, handig bij de voordeur. Door hele aardige mensen gebracht

Als je als gezin veel fruit eet is dit echt bijzonder handig en lekker, zit altijd goed fruit en groenten in! Website werkt makkelijk en het is er echt vlot.

Super service, aardige mensen, snel geregeld

Gewoon goed

Geweldig!

Ik heb nu twee keer iemand verrast met een xl fruitmand van jullie. Allebei de keren kreeg ik een blije reactie van degene die de fruitmand bezorgd kreeg, met de mededeling dat er allerlei soorten fruit is zit en dat se mand gevuld is met fruit en niet met stro als opvul middel. Ik kan dus met een gerust hart bij nufruit.nl de fruitmand bestellen. Ook over de bezorging geen klachten.

Fruitschaal digitaal besteld en de zelfde dag bezorgd.

Het zal wel goed zijn geweest het was niet voor mij bestemd. Maar die persoon die het heeft ontvangen vond het een prima mand.

Goede levering

weer een goede levering van de groente en fruit die we besteld hadden.

Helemaal top

Ik geef de bestelling door en zo komen het bezorgen... Top geregeld

Alles is heel vers, en heel aardige mensen. Altijd behulpzaam, vriendelijk en persoonlijk

Fantastisch.

Deze hardwerkende familie bezorgt ons iedere week heerlijke verse groenten en fruit.

Fijne mensen , goede kwaliteit

goede levering

al anderhalf jaar bij deze groenteboer ons fruit en groente besteld om de gemeentelijke ondernemer te steunen. goede levering steeds.

Snel en makkelijk besteld , prima bezorging, goede kwaliteit

Goede kwaliteit, vriendelijke mensen

De kwaliteit van het geleverde fruit en de groenten is goed. Altijd vriendelijke contacten.

fruit en groenten van prima kwaliteit

Goede kwaliteit, gemakkelijk besteld en keurig volgens afspraak bezorgd.

goede levering

Goede levering van de groente en fruit.

heel erg goed

altijd vriendelijk en zeer goede producten

Goede service en kwaliteit producten

Goede service en kwaliteit producten

super

nu ik op het moment niet niet naar de markt kan, om fruit te halen vind ik dit super fijn dat het thuis wordt bezorgd.

Goede service, en goede kwaliteit!

Altijd goed groente en fruit leveren

Netjes, mooi en goed

super

Atijd verse producten en goed verzorgd.

Mijn ouders verrast met een luxe fruitmand.

goede levering

bijna elke week sinds vorig jaar toen de lockdown kwam fruit en groente bij jullie besteld, nog steeds en elke keer weer goede kwaliteit

Wederom prima

Goed, vers, lekker.

Goede service en heerlijk fruit

Niks op aan te merken

Arnhemseweg 48

6731 BT Otterlo

Over NuFruit.nl

De gezondste webwinkel van Nederland! Dagelijkse bezorging van groenten, fruit en meer! Verzending door héél Nederland. Voor particulier en bedrijf. Waar de service niet stopt bij een mailtje en een bezorging!