Wisselend succes

De aardbeien, appels en blauwe bessen zijn heerlijk, zelfs al liggen ze eerst nog drie dagen. Zeker van aardbeien en blauwe bessen waren echt van betere kwaliteit dan ik in lange tijd van de markt of winkel heb gehad! De broccoli en druiven waren op de derde dag al beschimmeld, ondanks dat ze koel en donker waren bewaard. En niet een beetje, maar echt zodanig dat ik het ongebruikt moest weggooien. Dat is jammer, want daardoor kun je blijkbaar niet heel ver vooruit bestellen.

Goed fruit en lekkere groente

Prima bezorging, goed fruit en goede groente

Zeer tevreden er werd netjes kontakt opgenomen of mijn bestelling al binnen was omdat het door de bezorgingsdienst vertraging had opgelopen en dus later bezorgd werd. Alles was keurig verpakt en zag er ondanks de vertraging goed uit!

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit, gratis thuis bezorgd.

Altijd goede producten. Goede kwaliteit en altijd vrolijke mensen.

Goede levering

een goede levering van de doos met groente en fruit die we bijna wekelijks bestellen.

Goed fruit en een prettig klantcontact.

Goed assortiment, vlotte levering en heerlijke produkten

Gemiddeld goed.

Druiven, passievrucht en mandarijnen beschimmeld en beschadigd ontvangen. Echter heeft de verkoper pro actief contact met ons gezocht nadat we de klacht per email hebben verstuurd. We hebben een deel van ons geld terug gekregen.

Geleverd volgens afspraak en ook op de hoogte gehouden van het transport. TOP!

Beste, We ervaren een prettige dienstverlening en lekkere fruit

Vers en snelle levering

Al het fruit en de groente zijn supervers. Ik kan dan ook rustig voor een week in huis halen. Voldoende keuze.

Heerlijk fruit

Bestelde fruit is vers en overheerlijk! Prima service, tevens snelle levering.

Altijd heerlijk verse groenten en fruit!

Ik plaats best wel grote bestellingen omdat ik er ook altijd van uitdeel. Altijd is het met zorg ingepakt en het wordt zelfs bij de deur afgeleverd. Voor mij een topmomentje!

Super kwaliteit

Super kwaliteit groente, fruit en sappen

Altijd prima service

Heel fijn als je soms de tijd niet hebt naar de kraam te gaan! Dank weer

Snelle service,

Heerlijk, vers fruit zonder gesjouw

Super vers - super snel - super lekker

Super vers - super snel - super lekker

super goed fruit en groente

Snel geleverd en super lekker fruit en groente.

Fantastisch!

Vriendelijk bedrijf, denken met je mee en houden je op de hoogte van de levertijden.

Netjes thuis bezorgd, goede kwaliteit

Aanrader

Elke week kom ik bij de kraam Super vers is alles, je kunt het lang bewaren. Als ik een x niet komen kan, komen ze het bij me brengen. Hele aardige mensen vind ik jullie. Ik kan het niet meer missen... Liefs mariet de bruine

Prima fruit!

Snelle levering, goed fruit en lekkere groente.

Vers en heerlijk!

Verse groenten en fruit die erg lekker smaken! Het werd de volgende dag al aan huis bezorgd!

Correct en fijn bedrijf

Al jaren elke week heerlijk verse groente en fruit aan de deur gebracht. Vriendelijk en correct bedrijf die staan voor hun waar.

Super service

Goed fruit en aan de deur geleverd. Aanrader!

Arnhemseweg 48

6731 BT Otterlo

Over NuFruit.nl

De gezondste webwinkel van Nederland! Dagelijkse bezorging van groenten, fruit en meer! Verzending door héél Nederland. Voor particulier en bedrijf. Waar de service niet stopt bij een mailtje en een bezorging!